Trailer: Wonder Woman Bloodlines (2019)

Pogledajte prvi trailer za animirani film Wonder Woman Bloodlines koji je prvi animirani film ove heroine nakon 2009.

Datum izlaska: 22. listopad 2019.

Žanr: Superhero, animirani

Redatelj: Sam Liu, Justin Copeland

Scenaristi: Mairghread Scott

Glasovne uloge: Rosario Dawson, Jeffrey Donovan, Marie Avgeropoulos, Kimberly Brooks

Sinopsis: Amazonska princeza Diana iz Themyscire odlučila je spasiti pilota Steve Trevora i vratiti ga kući u Ameriku – pokrećući jedno od najzanimljivijih poglavlja Wonder Woman. Ispunivši ulogu ambasadora i zaštitnice, Diana uskoro dobiva ime Wonder Woman od stanovnika Zemlje.

Prvi i do nedavno posljednji animirani film o najpoznatijoj heroini na svijetu gledali smo prije točno deset godina, a nakon što se pojavila u nekoliko crossover filmova u DC Universe Animated Original Movies svemiru, Wonder Woman, princeza Amazonki dobiti će i svoj vlasiti film koji će biti prequel animiranog filma Justice League War iz 2014.

Rosario Dawson će ovo biti šesti put da posuđuje glas princezi Amazonki, a također će nam ponovno donekle predstaviti već od prije nam poznatu origin priču o Wonder Woman.

Film će biti dostupan automatski na Digital HD platformama i BluRay-u 22. listopada ove godine. Pored ovog animiranog, sljedeći live-action film sa ovom popularnom heroinom, sa isto tako popularnom Gal Gadot u glavnoj ulozi, Wonder Woman 1984 će u kina stići u lipnju 2020. Prvi trailer tog filma očekujemo negdje u prosincu.

Trailer filma:

Similar Posts