Stigao je novi trailer za nadolazeći horor film, pravljen prema istinitoj priči, o kući koja se smatra opsjednutom od strane duhova ubijenih u njoj, naravno puškom Winchester!

Datum izlaska:

02. veljače 2018

Žanr:

Biografija, fantazija, horor

Redatelj:

Michael Spierig, Peter Spierig

Scenarist:

Michael Spierig, Peter Spierig

Glumci:

Jason Clarke, Helen Mirren, Sarah Snook

Winchester: The House That Ghosts Built (kraće Winchester) je nadolazeći Američki, nadnaravni film, redatelja Michael i Peter Spierig, a zvijezda filma je Helen Mirren kao Sarah Winchester.

Sarah Winchester, čiji muž William i njihove dijete iznenada umru, postaje uvjerena da je prokleta i počinje graditi Winchester Mystery House u San Jose, California, nakon savjetovanja s medijem.

Filmovi o stvarnim ‘opsjednutim’ kućama su često punile blagajne kino dvorana, možda i najpoznatiji od njih je The Amityville Horror , a sada je stigao red i na Winchester: The House That Ghosts Built.

Čudna istinita priča počela je 1881 sa smrti, jednog od najvećih proizvođača oružja, William Wirt Winchester. On je ostavio sve svoje veliko bogatstvo ženi Sarah (Helen Mirren), koja je od 1884 sve do svoje smrti 1922, počela praviti ono što se može pristojno nazvati “arhitektonskom znatiželjom”.

Manija građenja 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu, nekoliko desetljeća, visoko 7 katova i ima stotine soba. Vanjskom promatraču izgleda kao čudovišni spomenik ludilu poremećene žene. Ali Sarah to ne gradi za sebe, niti za svoju nećakinju (Sarah Snook), pa ni za briljantnog Doktora Eric Price (Jason Clarke), kojeg je pozvala u kuću. Ona gradi zatvor, utočište za stotine opsjednutih duhova, a najstrašniji od njih imaju neke stvari za riješiti s Winchesterima.

Film dolazi u kina 02. veljače 2018 godine.

U nastavku pogledajte trailer filma.