Stigao je novi službeni trailer za nadolazeću superherojsku HBO seriju Watchmen, novu adaptaciju istoimenog DC stripa.

Datum premijere: 20. listopad 2019.

Žanr: Drama, superhero

Kreator: Damon Lindelof

Glumačka postava: Regina King, Don Johnson, Tim Blake Nelson, Louis Gossett Jr., Adelaide Clemens, Andrew Howard, Jeremy Irons, Tom Mison, Frances Fisher, Jacob Ming-Trent, Yahya Abdul-Mateen II, Sara Vickers, Dylan Schombing, Adelynn Spoon, Lily Rose Smith, Jean Smart

Sinopsis: Smješteni u alternativnu prošlost gdje su ‘superheroji’ smatrani odmetnicima, Watchmen prihvaća nostalgiju originalnih stripova, dok pokušava stvoriti neke nove stvari.

Kao što je Lindelof nedavno izjavio, ovaj projekt nije direktna adaptacija 12 stripova, nego originalna priča koja ih miješa.

Iako su se fanovi nadali da će serija vjerno pratiti stripove, to neće biti tako, već je Lindelof nekoliko puta najavio da će to biti priča ispričana na jedan novi, moderan način, koji će se miješati sa starim nasljeđem.

Watchmen su originalno objavljeni kao 12 epizodni strip, 1986. godine i postali jedni od najboljih i najhvaljenijih serija stripova ikada. Originalna priča se vrti oko misterije ubojstva, prije nego se pretvori u zavjeru koja bi mogla promijeniti planet, te na kraju postavlja pitanje gdje je tanka granica između heroja i zlikovaca.

Lindelof je scenarist i izvršni producent Watchmen serije, s Tom Spezialy koji je također izvršni producent. Nicole Kassell je režirao pilot.

Watchmen nam stiže u listopadu ove godine.

Trailer serije Watchmen: