Trailer: Thor: Ragnarok (2017)

Trailer: Thor: Ragnarok (2017)

Izašao još jedan fantastični trailer za Thor: Ragnarok, te novi, jednako fantastični poster. 

Datum izlaska filma:

27. listopad 2017.

Žanr filma:

Akcija, avantura, fantazija, superhero

Redatelj:

Taika Waititi

Scenarist:

Craig Kyle, Christopher Yost

Glumci:

Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Cate Blanchett

Thor: Ragnarok – poster

Zapravo smo naučili neke nove stvari o likovima – Goldblumov Grandmaster, na primjer, je drevno biće (on je bio prisutan sve od vremena Big Bang) i zapravo je brat Collectora, koga je glumio Benicio Del Toro u Guardians of the Galaxy.

Loki je u međuvremenu (Tom Hiddleston) bio je na prijestolju nekoliko godina (pretvarajući se da je Odin), a Asgard pod njegovom vladavinom nije baš cvjetao. “On je još uvijek Bog Prevara”, kaže glumac. Ali bit će potreban kada napadne Hera (Cate Blanchett).

I onda tu je Hulk. Sve od Age Of Ultron, veliki zeleni čovjek je zaključio da je bolestan od povratka u slabog Banner. I u svom Hulk obliku (ne traje zauvijek, unatoč tom opisu), on može razgovarati s rječnikom, prema Ruffalu, djeteta starog dvije godine.

U Thor: Ragnarok filmu Thor je zarobljen na drugoj strani svemira bez svog moćnog čekića i nalazi se u utrci s vremenom kako bi se vratio u Asgard i zaustavio Ragnarok – uništenje njegovog svijeta Asgarda i cijele njihove Asgardske nacije – od strane nove, svemoćne prijetnje, nemilosrdne Hele. Ali prvo, mora preživjeti smrtonosni gladijatorski turnir koji ga suprotstavlja s njegovim bivšim saveznikom i kolegom Avengerom – The Incredible Hulk!

Redatelj Thor: Ragnarok je Taika Waititi, scenarist Eric Pearson, a zvijezde filma su Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Cate Blanchett, Idris Elba, Jeff Goldblum, Tessa Thompson, Karl Urban, Mark Ruffalo i Anthony Hopkins.

Thor: Ragnarok dolazi u kina 03. studenog 2017.

U nastavku pogledajte trailer filma.

Druge je zanimalo i ovo...