Stigao je novi trailer za nadolazeći reboot horor serije The Twilight Zone, s voditeljem Jordanom Peeleom (Get Out).

Datum izlaska serije The Twilight Zone:

01. travanj 2019.

Žanr serije:

Drama, fantazija, horor

Kreator:

Rod Serling

Glumci:

Jordan Peele, Lesley Mirza, Ike Barinholtz

Radnja ukratko:

Ažurirana verzija klasične TV serije s raznim pričama o znanstvenoj fantastici, hororu i misterijama.

Najava nove Twilight Zone TV serije i prve Teaser Trailer
  • Facebook
  • Twitter
  • Gmail

Jordan Peele će pratiti korake Rod Serlinga tako što će biti voditelj i pružati naraciju za The Twilight Zone – TV oživljavanje kojeg je on i producent za CBS All Access. Projekt će poslati bivšu zvijezdu Key & Peele dalje niz zečju rupu društveno svjesne žanrovske zbirke u koju je ušao pravljenjem prošlogodišnjeg Oscarovskog hit filma Get Out. Simon Kinberg će producirati seriju kroz svoju Genre Films kuću, zajedno s Peeleovom Monkeypaw Productions.

Peeleova i Kinbergova serija Twilight Zone će pratiti antologijski format originalnih TV serija, kao i njezin generalno satiričnu naklonost. CBS EVP Originalnog Sadržaja Julie McNarama nedavno je potvrdila da serija već ima cijelu sezonu “koncepata, obrisa skripti” gotovu i da je u bliskoj budućnosti spremna za produkciju. Prva sezona će imati deset epizoda.

Nisko-budžetni i pun odlične priče koncept je prirode The Twilight Zone i to se već pokazalo kao odličan spoj za Peeleove pripovjedne osjetljivosti i trebalo bi dopustiti seriji da privuče različite redatelje koji su se željni pokazati kroz ovaj format serije, kako bi istražili bilo kakve društvene probleme ili brige kroz okno kamere. Ovo bi također bila jedna od trenutno mnogih antologijskih serija koje možemo gledati, poput Amazonovih The Romanoffs i Hulu Into the Dark. A nešto vrlo slično tome ima i Netflix sa svojom antologijskom serijom Black Mirror. The Twilight Zone daje CBS All Accessu konja za utrku.

Trailer serije The Twilight Zone