Trailer: The Mandalorain (2019-)

Trailer: The Mandalorain (2019-)

Stigao je novi trailer za nadolazeću i prvu live-action Star Wars TV seriji, u kojoj glavnu ulogu ima Pedro Pascal, The Mandalorian.

Datum izlaska serije The Mandalorian:

12. studeni 2019.

Žanr serije:

Fantazija, sci-fi

Kreator:

Jon Favreau

Glumci:

Pedro Pascal, Omid Abtahi, Gina Carano

Radnja ukratko:

Pratimo putovanje usamljenog ‘revolveraša’ na sam kraj galaksije, daleko od autoriteta Nove Republike.

Serija The Mandalorian je prva ikada live-action Star Wars serija i bit će prva originalna serija pravljenja za novu Disney+ streaming platformu. Malo je reći da su očekivanja vrlo velika.

The Mandalorian će biti pun talenata ispred i iza kamera, gdje će epizode režirati redatelji poput Dave Filoni (Star Wars Rebels), Taika Waititi, Bryce Dallas Howard, Rick Famuyiwa i Deborah Chow (Jessica Jones).

Pascal se nedavno pojavio u Kingsman: The Golden Circle i The Equalizer 2, te će se također pojaviti u filmu  If Beale Street Could Talk, iako je najpoznatiji po svojim ulogama kao Oberyn Martell iz HBO Game of Thrones i Javier Pena iz Netflix serije Narcos.

Evo i službenog sinopsisa za seriju:

“Nakon priča o Jango i Boba Fett, novi se ratnik pojavljuje u Star Wars svemiru. The Mandalorian je smješten nakon pada Imperija i pojave Prvog Reda. Pratimo putovanje usamljenog ‘revolveraša’ na sam kraj galaksije, daleko od autoriteta Nove Republike.”

Zvijezde The Mandalorian serije su Pedro Pascal, Gina Carano, Giancarlo Esposito, Emily Swallow, Carl Weathers, Omid Abtahi, Werner Herzog i Nick Nolte. Scenarij za seriju je pisao Jon Favreau, koji je i izvršni producent zajedno s Dave Filoni, Kathleen Kennedy i Colin Wilson.

Dave Filoni će režirati prvu epizodu serije, dok će druge režirati Thor: Ragnarok redatelj Taika Waititi, Jurassic World zvijezda Bryce Dallas Howard, Dope redatelj Rick Famuyiwa i Jessica Jones epizodna redateljica Deborah Chow.

The Mandalorian će svoju premijeru imati na Disney streaming platformi naziva Disney+, koja će također biti dom Rogue One prequel seriji u kojoj će glumiti Diego Luna kao Cassian Andor, kao i Marvel seriji fokusiranoj na Lokija u kojoj će glumiti Tom Hiddleston. Take our money, Disney! Disney+ dolazi u studenom 2019. godini, kada će na njemu biti dostupna serija The Mandalorian.

Trailer serije The Mandalorain:

Stariji trailer serije The Mandalorian:

Similar Posts