Stigao nam je službeni trailer za nadolazeću NBC dramsku seriju The Enemy Within sa Jennifer Carpenter u glavnoj ulozi.

Datum premijere: 25. veljače 2019.

Žanr: Drama

Kreator: Ken Woodruff

Glumačka postava: Jennifer Carpenter, Morris Chestnut, Raza Jaffrey, Cassandra Freeman, Kelli Garner, Noah Mills

Sinopsis: Agent FBI-a mora udružiti snage sa bivšom agenticom CIA-e koja je osuđena za izdaju kako bi uhvatio notornog špijuna.

  • Facebook
  • Twitter
  • Gmail

Jennifer Carpenter, koju od prije poznajemo iz serija Dexter i Limitless, za otprilike mjesec dana ćemo početi gledati u ulozi Erice Shepherd, bivše agentice CIA-e koja zbog izdaje izdržava doživotnu kaznu u strogo čuvanom zatvoru. Sve dok FBI agent Will Keaton (Morris Chestnut), iako preko svoje volje, odluči zatražiti njezinu pomoć da uhvate zajedničkog neprijatelja s kojim Erica ima zajedničku prošlost.

Iz trailera se vidi da Erica nije baš čistokrvna negativka već da je uzrok njezinih kriminalnih radnji briga oko vlastite kćeri. Iskreno, to mi malo udara na velika očekivanja koja imam od ove serije, jer smatram da bi bilo puno zanimljivije vidjeti Jennifer u ulozi zle žene koja nema što izgubiti, ali ipak, dokle god je Jennifer tu, očekivanja će ostati visoka.

The Enemy Within će se, počevši od 25. veljače, prikazivati ponedjeljkom u 10 sati navečer (4 sata ujutro po našem vremenu) na NBC-u u SAD-u i na CTV-u u Kanadi.

Trailer možete pogledati ovdje: