Stigao je prvi trailer za nadolazeći Lifetime film The College Admissions Scandal koji se bazira na sveučilišnom skandalu koji je tijekom zadnjeg proljeća punio naslovnice širom Amerike, a i svijeta.

Datum izlaska: 12. listopad 2019.

Žanr: Drama

Redatelj: Adam Salky

Scenaristi: Stephen Tolkin

Glumačka postava: Penelope Ann Miller, Mia Kirshner, Sarah Dugdale, Peter Graham-Gaudreau

Sinopsis: Inspirirano prema stvarnim događajima, priča o dvije imućne majke koje će pokušati na ilegalan način upisati svoju djecu na prestižne fakultete. No umjesto da njihova djeca završe na prestižnim fakultetima, njih dvije će završiti u zatvoru.

Za one koje ne prate žuti tisak, ovaj novonajavljeni film će se bazirati na ovogodišnjem skandalu u kojem su dvije poznate glumice – Lori Loughlin (Full House, Fuller House), Felicity Huffman (Desperate Housewives) i još 50ak drugih osoba uhićene za davanje mita i korupciju nakon što se razotkrilo da su, pod krinkom donacija za određena ugledna sveučilišta u SAD-u, davali mito kako bi se njihova djeca nezasluženo na ta ista sveučilišta upisala sa krivotvorenim podacima o uspjesima na državnoj maturi (ne znam kako oni to u Americi zovu) te lažnim informacijama za bavljenje sportom u svrhu dobivanja stipendija. Lifetime TV je ove jeseni odlučio snimiti film baziran na svemu tome dok je cijela ta situacija još uvijek relativno svježa.

Veteranska glumica Penelope Ann Miller i Mia Kirshner glume u glavnim ulogama koje su inspirirane prema Loughlin i Huffman. Film režira Adam Salky, prema scenariju Stephen Tolkina. Kao i u stvarnom događaju, i Miller i Kirshner će glumiti imućne majke koje će htjeti na ilegalan način (ili popularnije rečeno, preko veze) upisati svoju djecu na najprestižnija sveučilišta. Pa iako smatraju da to rade u najboljoj namjeri, jednom kada se i organi reda umješaju, situacija će postati puno kompliciranija jer umjesto da njihova djeca završe na željenim fakultetima, one će završiti iza rešetaka.

Film će svoju premijeru imati na Lifetime TV 12. listopada ove godine.

Trailer filma: