Trailer: The Boys (2019-), Sezona 2

Trailer: The Boys (2019-), Sezona 2

Stigao je prvi trailer za drugu sezonu možda najbolje superhero serije ikad – The Boys.

Datum premijere: 2020.

Žanr: Akcija, komedija, krimi, superhero

Kreatori: Evan Goldberg, Eric Kripke, Seth Rogen

Glumačka postava: Karl Urban, Jennifer Esposito, Jack Quaid

Sinopsis: Završna epizoda sezone 1 The Boys zaključena je ogromnom bombom koja znatno odstupa od stripova, jer Billyjeva supruga nije samo otkrila da je živa, već je potajno odgajala Homelanderovog sina. Ovo otkriće sugerira da bi se druga sezona The Boysa mogla još više udaljiti od izvornog materijala, jer je Billy napokon pronašao osobu čiji je nestanak pokrenuo križarski rat protiv superjunaka. Nadalje, sezona 2 gotovo će se sigurno baviti posljedicama Homelanderovog iznenadnog prelaska u roditeljstvo, a uz Stillwellove smrti, The Seven su sigurni da imaju čak i više snage nego prije.

The Boys je vjerojatno najbolji show superheroja snimljenog do sada, i zasigurno u višem nivou originalnih serija Amazon Prime Video. Ono što bi moglo biti pretjerano oštar i tup prikaz superheroja koji se ponašaju nemoralno bez ikakvih posljedica završava na desnoj strani stvari ispuštanjem najgorih viškova svog izvornog materijala. Kao rezultat toga bilo je uvjerljivo i neobično dirljivo.

Druga sezona je najavljena prije nego što je serija uopće emitirana, a kasnije je proglašena jednom od najuspješnijih amazonskih serija do sada u pogledu gledanja podataka (iako nisu navedeni određeni brojevi). Prva sezona osjećala se kao da je na neki način napisana u kut, ali inspiracija je preostala u množini svezaka stripa, a to znači da sezona 2 ima puno potencijala.

Trailer druge sezone:

Similar Posts