Stigao je prvi trailer za dugoočekivani animirani film, pravljen prema DC stripovima, Teen Titans Go! To the Movies.

Datum izlaska:

27. srpanj 2018

Žanr:

Animacija, akcija, komedija

Redatelj:

Aaron Horvath, Peter Rida Michail

Scenarist:

Aaron Horvath, Michael Jelenic

Glumci:

Kristen Bell, Khary Payton, Will Arnett

Teen Titans Go! to the Movies (još poznat kao Teen Titans Go!: The Movie) je nadolazeći Američki animirani superhero film, pravljen prema televizijskoj seriji Teen Titans Go!, od producentske kuće  Warner Bros. Animation (Warner Animation Group) i DC Entertainment u suradnji s Cartoon Network.

To će biti treći kino film pušten diljem svijeta pravljen prema Cartoon Network animiranim serijama, nakon The Lego Ninjago Movie (2017) i The Powerpuff Girls Movie (2002). Glasove u filmu će posuditi  Scott Menville, Hynden Walch, Greg Cipes, Khary Payton i Tara Strong, koji će reprizirati svoje uloge iz serije, a pridružuju im se Will Arnett i Kristen Bell.

Čini se Teensima kako svi veliki superheroji imaju svoje filmove – svi osim Teen Titans, točnije! Ali vođa Robin je odlučio ispraviti tu situaciju, te želi biti viđen kao zvijezde, a ne pomoćnik. Samo kada bi mogli navesti najbolje Hollywoodske redatelje da ih primijete. S nekoliko ludih ideja i pjesmom u srcima, Teen Titans odlaze u Tinsel Town, kako bi ostvarili svoje snove. Ali kada je grupa drastično preusmjerena od ozbiljnog supernegativca i njegovog ludog plana da osvoji Zemlju, stvari zaista krenu po zlu. Prijateljstva ekipe i njihove borilačke sposobnosti se ruše, time stavljajući samu sudbinu Teen Titansa pod upitnik.

U kina dolazi 27. srpnja 2018 godine.

U nastavku pogledajte prvi trailer za nadolazeći Trailer: Teen Titans Go! To the Movies.