Stargate Origins je prequel serije Stargate SG-1 i nastavlja se na Stargate film iz 1994, te prati avanture mlade Catherine Langford koja se pojavljuje u SG-1 seriji.

Datum izlaska serije:

15. veljače 2018

Žanr serije:

Sci-fi

Kreator:

Mercedes Bryce Morgan

Glumci:

Ellie Gall, Connor Trinneer, Shvan Aladdin

  • Facebook
  • Twitter
  • Gmail

Na Comic-Conu je predstavljena nova serija Stargate Origins, koja će ići direktno preko interneta.

“Stargate Origins,” je nova serija od 10 epizoda koja nastavlja priču Roland Emmerichovog filma iz 1994 “Stargate,” i bit će premijerno prikazana na novoj platformi. “Stargate Command” će poslužiti kao ekskluzivna kuća za streaming “Origins” uz mogućnost gledanja sadržaja iz prethodnih serija.

Svih 10 epizoda “Origins” će režirati Mercedes Bryce Morgan i pratit će avanture mlade Catherine Langford, lika poznatog nam i iz originalnog filma i iz TV serije “Stargate.” MGM službena izjava objašnjava da će nova serija “istražiti potpuno novo poglavlje u životu Catherine Langford davne prošlosti koja obuhvaća izvanredni portal. Mlada Catherine kreće na neočekivanu avanturu za otključavanje tajne onoga što leži iza Zvjezdanih Vrata, kako bi spasila zemlju od nezamislive tame.”

Viveca Lindfors je glumila Langford u “Stargate” filmu prije nego su Elizabeth Hoffman, Nancy Hillis i Glynis Davies reprizirale ulogu u tri epizode “SG-1” na početku serije. Zvijezde serije su Ellie Gall, Connor Trinneer i Shvan Aladdin.

Serija izlazi 15. veljače 2018 godine.

U nastavku pogledajte novi teaser trailer serije.