Recenzija: Star Wars: The Last Jedi (2017) - Svijet filma

Trailer: Star Wars: The Last Jedi (2017)

Kao što smo jučer i najavili, napokon je došao novi trailer za Star Wars: The Last Jedi!

Datum izlaska filma:

15. prosinac 2017.

Žanr filma:

Akcija, avantura, fantazija

Redatelj:

Rian Johnson

Scenarist:

Rian Johnson, George Lucas

Glumci:

Daisy Ridley, John Boyega, Mark Hamill

Trailer: Star Wars: The Last Jedi (2017)
Novi Poster

 

S obzirom na to da je Star Wars jedna od najjačih filmskih franšiza na svijetu, Lucasfilm je bio dosta suzdržan do sada u marketingu. Teaser trailer su otkrili još davno u travnju, na Star Wars slavlju i osim toga, vidjeli smo samo još neke scene iza kulisa.

Nakon prvih koraka koje je napravila u veći svijet, u filmu Star Wars: The Force Awakens (2015), Rey nastavlja svoje epsko putovanje zajedno s Finn, Poe i Luke Skywalker u novom nastavku epske sage.

Producent filma je Lucasfilm, a distributer Walt Disney Studios Motion Pictures. Zvijezde filma su Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Gwendoline Christie i Andy Serkis u povratničkim ulogama. Novi glumci su Benicio del Toro, Laura Dern i Kelly Marie Tran. Fisher je umrla u prosincu 2016 i uloga u The Last Jedi će joj biti posljednja.

Film dolazi u kina 15. prosinac 2017 godine.

U nastavku pogledajte trailer, a kao i obično, osim na našoj stranici, prvi možete vidjeti trailer i na našem YouTube kanalu.

Similar Posts