Trailer: Star Wars: The Rise Of Skywalker (2019)

Vrijeme je za novi trailer za nadolazeći blockbuster i veliko finale Skywalker sage – Star Wars: Episode IX – The Rise of Skywalker.

Datum izlaska filma Star Wars: Episode IX:

20. prosinac 2019.

Žanr filma:

Akcija, avantura, fantazija, sci-fi

Redatelj:

J.J. Abrams

Scenarist:

J.J. Abrams, Chris Terrio

Glumci:

Daisy Ridley, Mark Hamill, Lupita Nyong’o, Oscar Isaac, Adam Driver, John Boyega

Radnja ukratko:

Posljednje poglavlje Skywalker sage iz udaljene, udaljene galaksije. Došlo je vrijeme za konačni obračun između Rey i Kylo Rena.

Star Wars: Episode IX je nadolazeća Američka epska svemirska-opera od producenta, jednog od scenarista i redatelja J. J. Abramsa. To je treći dio Star Wars trilogije nastavaka, a prati događanja u The Force Awakens (2015) i  The Last Jedi (2017), te je posljednja epizoda Skywalker sage. Film producira Lucasfilm i Bad Robot Productions, a distribuirat će ga Walt Disney Motion Pictures.

Ova trilogija nastavaka je najavljena nakon Disneyjeve kupovine Lucasfilma u listopadu 2012. Colin Trevorrow je najavljen kao redatelj Episode IX polovicom 2015. godine, ali je napustio projekt pri kraju 2017. godine zbog kreativnih razlika. Njega je zamijenio Abrams, koji je prije toga režirao The Force Awakens. Većina glumaca prijašnja dva filma će reprizirati svoje uloge, a Billy Dee Williams će se vratiti u franšizu po prvi puta nakon 1983. godine i filma Return of the Jedi.

Episode IX je navodno smještena godinu dana nakon događanja u filmu The Last Jedi. Opisana je kao definitivni kraj Skywalker sage. Iako kompletna Star Wars franšiza nije niti blizu svom završetku sa TV serijom The Mandalorian koja uskoro dolazi, a nije ni potrebno naglašavati da je najavljena nova trilogija čiji će filmovi izlaziti u prosincima 2022., 2024. i 2026.

Datum izlaska filma Star Wars: The Rise of Skywalker je 20. prosinac 2019. godine.

Novi trailer:

Izlazi u ponedjeljak, 20. listopada

D23 Special Look:
Trailer filma Star Wars: Episode IX:

https://youtu.be/dd-Du86CWE0

Similar Posts