Upravo je stigao prvi trailer za nadolazeći, animirani Spider-Man film, a uz to je napokon objavljen i naslov filma, Spider-Man: Into The Spider-Verse!

Datum izlaska:

14. prosinac 2018

Žanr:

Animacija, akcija, obiteljski

Redatelj:

Bob Persichetti, Peter Ramsey

Scenarist:

Brian Michael Bendis, Phil Lord, Christopher Miller

Glumci:

Liev Schreiber, Mahershala Ali, Shameik Moore

  • Facebook
  • Twitter
  • Gmail

Spider-Man: Into the Spider-Verse je nadolazeći Američki, računalno-animirani Spider-Man film, redatelja Bob Persichetti i Peter Ramsey, te scenarista Phil Lord i Christopher Miller. Glasove daju  Shameik Moore kao Miles Morales / Spider-Man, Liev Schreiber kao glavni negativac filma, Mahershala Ali kao Aaron Davis i Brian Tyree Henry kao Jefferson Davis.

Ovo izdanje Spider-Mana neće biti s glavnim likom Peter Parkerom, nego će ovog puta glavni lik biti Miles Morales u svojoj prvoj instalaciji na velikom ekranu. Iako je do sada Sony držao radnju filma tajnom, to će se sada izgleda promijeniti. Ono što nam iz naslova može biti jasno je da, kao što je i u stripu, vrlo vjerojatno Miles Moralesov Spider-Man neće biti jedini, već je moguće da će pokrenuti seriju filmova iz ‘Spider-Verse’. U stripu ih je bilo dosta, ali jedan od najinteresantnijih je Spider-Man 2099, osim njega tu su još bili i Spider-Gwen, Spider-Woman i Silk.

Film izlazi 14. prosinca 2018 godine.

U nastavku pogledajte prvi trailer filma.