Stigao je novi trailer/TV Spot za nadolazeći Spider-Man: Far From Home! Film je nastavak na Spider-Man: Homecoming iz 2017. godine.

Datum izlaska Spider-Man: Far From Home:

05. srpanj 2019

Žanr:

Akcija, avantura, komedija, superhero

Redatelj:

Jon Watts

Scenarist:

Chris McKenna, Erik Sommers

Glumci:

Zendaya, Tom Holland, Jacob Batalon, Jake Gyllenhaal

Radnje ukratko:
Nakon događanja u Avengers 4 filmu Peter Parker i njegovi prijatelji kreću na ljetni odmor u Europu, a tamo se Peter nađe kako spašava svoje prijatelje od negativca imena Mysterio.

Spider-Man: Far From Home je nadolazeći Američki superhero film pravljen prema Marvel Comics liku Spider-Man. Producirali su ga Columbia Pictures i Marvel Studios, a distribuira ga Sony Pictures Releasing. On je direktni nastavak Spider-Man: Homecoming (2017) filma i ukupno dvadeset treći film Marvel Filmskog Svemira. Redatelj filma je Jon Watts, scenaristi Chris McKenna i Erik Sommers, a zvijezde filma su Tom Holland kao Peter Parker / Spider-Man, a uz njega Michael Keaton, Jon Favreau, Zendaya, Marisa Tomei, Jake Gyllenhaal, Cobie Smulders i Samuel L. Jackson. Prati Parkera i njegove prijatelje na ljednom putovanju Europom.

On nastavlja bitku Osvetnika

Unaprijed upozoravamo da tekst i kino najava sadrže spoilere za sve one koji još nisu pogledali posljednji nastavak Osvetnika.

Ovog ljeta na velika platna stiže nam jedan od najpoznatijih i najvoljenijih Marvelovih junaka – Spider-Man – u svom samostalnom filmu naziva „Spider-Man: Daleko od kuće“ koji se radnjom direktno nastavlja na hit „Osvetnici: Završnica“ i kao takav predstavlja spektakularan kraj 3. faze Marvel Cinematic Universea. Omiljeni čovjek pauk, kao jedan od članova Osvetnika, nastavlja ovu fantastičnu Marvelovu sagu a o čemu će se točno raditi u blockbusteru kojeg s nestrpljenjem očekujemo pogledajte u ovoj najnovijoj kino najavi.

Vrijeme je da se opet upletemo u paukovu mrežu a ove godine ona je zahvatila cijelu Europu. Naime, ovog ljeta Peter Parker odlazi na ljetni odmor sa svojom poznatom ekipom sa ciljem da svoje superjunačke dužnosti ostavi sa strane tih nekoliko tjedana koliko traje odmor. Ali njegov plan se brzo izjalovi kada mu odmor prekine Nick Fury s novim zadatkom kojeg on ne želi prihvatiti. Tony Stark/Iron Man je poginuo, Kapetan Amerika nedostupan kao i većina ostalih Osvetnika. Spider-Man se mora pomiriti s gubitcima i preuzeti odgovornost. Pred Spider-Manom je sada teška bitka jer u potpuno novim okolnostima mora spašavati svijet i zaštiti svoje prijatelje pri čemu ga očekuje i neočekivani novi savez.

U ulozi Petera Parkera ponovno gledamo Toma Hollanda koji se savršeno pronašao u liku Spider-Mana, kao Nick Fury pojavljuje se opet fantastični Samuel L. Jackson dok je u ulozi Mysteria Jake Gyllenhaal koji se na ovaj način pridružio uistinu impresivnoj listi glumaca u Marvelovom svijetu.

Kinoulaznice za ovaj jedan od najvećih ljetnih hitova uskoro kreću u pretprodaju!

Spider-Man: Far From Home dolazi u kina 05. srpnja 2019. godine, a sudeći po ovim trailerima ne čudi zašto smo film uvrstili među najiščekivanije filmove 2019. godine.

NOVI TV SPOT:

Novi internacionalni trailer

Trailer filma Spider-Man: Far From Home:

Stariji Traileri filma Spider-Man: Far From Home