Stigao je novi trailer za nadolazeći Spider-Man: Far From Home! Film je nastavak na Spider-Man: Homecoming iz 2017. godine.

Datum izlaska Spider-Man: Far From Home:

05. srpanj 2019

Žanr:

Akcija, avantura, komedija, superhero

Redatelj:

Jon Watts

Scenarist:

Chris McKenna, Erik Sommers

Glumci:

Zendaya, Tom Holland, Jacob Batalon, Jake Gyllenhaal

Radnje ukratko:
Nakon događanja u Avengers 4 filmu Peter Parker i njegovi prijatelji kreću na ljetni odmor u Europu, a tamo se Peter nađe kako spašava svoje prijatelje od negativca imena Mysterio.

Spider-Man: Far From Home je nadolazeći Američki superhero film pravljen prema Marvel Comics liku Spider-Man. Producirali su ga Columbia Pictures i Marvel Studios, a distribuira ga Sony Pictures Releasing. On je direktni nastavak Spider-Man: Homecoming (2017) filma i ukupno dvadeset treći film Marvel Filmskog Svemira. Redatelj filma je Jon Watts, scenaristi Chris McKenna i Erik Sommers, a zvijezde filma su Tom Holland kao Peter Parker / Spider-Man, a uz njega Michael Keaton, Jon Favreau, Zendaya, Marisa Tomei, Jake Gyllenhaal, Cobie Smulders i Samuel L. Jackson. Prati Parkera i njegove prijatelje na ljednom putovanju Europom.

Spider-Man: Far From Home dolazi u kina 05. srpnja 2019. godine, a sudeći po ovim trailerima ne čudi zašto smo film uvrstili među najiščekivanije filmove 2019. godine.

Stariji Traileri filma Spider-Man: Far From Home