Trailer: Space Force (2020-)

Trailer: Space Force (2020-)

Stigao je novi trailer za nadolazeću Netflixovu humorističnu seriju sa Steveom Carellom, Johnom Malkovichem, Lisom Kudrow i drugima, Space Force.

Datum izlaska serije Space Force:

29. svibanj 2020.

Žanr serije:

Komedija

Kreator:

Greg Daniels, Steve Carell

Glumci:

Steve Carell, Owen Daniels, Noah Emmerich, John Malkovich, Lisa Kudrow

Radnja ukratko:

Ljudi zaduženi za stvaranje šeste grane oružanih snaga: Space Force.

Ova nova humoristična serija čiji je jedan od kreatora upravo Carell i The Officeov Greg Daniels ima zvjezdanu postavu, koja uključuje John Malkovich kao glavnog znanstvenog savjetnika Dr. Adriana Malloryja, te Ben Schwartz (Parks and Recreation), Noah Emmerich (The Americans), Jimmy O. Yang (Silicon Valley), Fred Willard (Modern Family), Lisa Kudrow (Friends) i Jessica St. Clair (Playing House).

Sinopsis serije glasi:

“Odlikovani pilot koji sanja o vođenju zrakoplovstva, general s četiri zvjezdice Mark R. Naird (Steve Carell) stavljen je na zadatak kad se nađe izabran za vođenje novoformirane šeste podružnice Oružanih snaga SAD-a: Space Force. Skeptičan, ali predan, Mark vodi svoju obitelj i odlazi u zabačenu bazu u Koloradu, gdje je on zajedno s šarenim timom znanstvenika i “Spacemenima” zadužen od strane Bijele kuće da u žurbi dovede Američke čizme na Mjesec (opet) i postignu ukupni rezultat svemirske dominacije.”

Trailer serije Space Force:

Similar Posts