Na Disney D23 Expo je predstavljen prvi trailer za simpatičnu Disney+ božićnu komediju sa Annom Kendrick u glavnoj ulozi.

Datum izlaska: 12. studeni 2019.

Žanr: Komedija, fantazija, avantura, obiteljski

Redatelj: Marc Lawrence

Scenarist: Marc Lawrence

Glumačka postava: Anna Kendrick, Bill Hader, Billy Eichner, Julie Hagerty, Shirley MacLaine

Sinopsis: Noelle i njezin brat Nick su djeca Djeda Božićnjaka. No kada dođe vrijeme da Nick preuzme crveno odijelo i nastavi obiteljsku tradiciju, on će nenadano pred sam Badnjak nestati, a Noelle će morati otići u stvarni svijet u kojem nikad nije bila kako bi ga pronašla i spasila Božić.

Lijepa glumica Anna Kendrick ove godine će glumiti u simpatičnoj božićnoj komediji koja je i jedan od prva dva originalna filma koja će biti plasirana na Disney+ streaming platformu. Anna glumi Noelle, brižnu i toplu kćer Djeda Božićnjaka kojoj je Božić u krvi te nikad u životu nije bila izvan Sjevernog Pola. No uskoro dolazi vrijeme da njezin brat Nick naslijedi odijelo i dužnosti svoga oca, zbog čega on iznenada nestaje pred sam Badnjak, a Noelle odlazi prvi put u životu odlazi u stvarni svijet kako bi ga pronašla i spasila Božić, što će izazvati niz komičnih i nenadanih situacija.

Iako se sama premisa čini šabloniziranom, po traileru se čini da bismo mogli dobiti jednu pristojnu i vrlo simpatičnu komediju koja je dušu dala za obiteljska druženja tijekom blagdanske sezone.

Anna Kendrick glumi Noelle, dok je u ulozi Nicka Bill Hader.

Noelle će biti dostupan samo na Disney+ streaming platformi, a izaći će na isti dan kada i platforma krene sa radom – 12. studenog ove godine.

Trailer filma Noelle: