Trailer: Love, Death & Robots (2019– )

Trailer: Love, Death & Robots (2019– )

Stigao je prvi teaser trailer za nadolazeću Netflixovu animacijsku antologiju od Tim Millera (Deadpool, Terminator: Dark Fate) i David Finchera (Se7en, Zodiac), Love, Death & Robots.

Datum izlaska serije Love, Death & Robots:

15. ožujak 2019.

Žanr:

Animacija, komedija, fantazija

Kreator:

Tim Miller

Glumci:

Hayley McLaughlin, Helen Sadler, Stefan Kapicic

Radnja ukratko:

Kolekcija animiranih kratkih priča koje obuhvaćaju različite žanrove, uključujući znanstvenu fantastiku, fantaziju, horor i komediju.

Još od The Animatrix iz 2003. godine nije bila ovako velika zainteresiranost za jednu animiranu antologiju. Ta kolekcija priča za odrasle, ispričana u različitim stilovima, vukla je konce iz različitih podvrsta animacije, koje su uglavnom bile povezane s hit franšizom ranih 2000tih, The Matrix. Više od 15 godina nakon toga, vrijeme je za evoluciju te ideje. I s time na umu, vrlo rado vam donosimo postere i prvi teaser trailer, koji nikako nije za mlađe od 17 godina, za nadolazeću animiranu antologijsku Netflix seriju Love, Death & Robots. “Svjesni mliječni proizvodi, vojnici vukodlak, roboti koji su divlji, čudovišta od smeća, kiborg lovci na nagrade, vanzemaljski pauci i krvno žedni demoni iz pakla – sve se sjedinjuju u osamnaest animiranih priča.” U ovom kratkom teaser traileru dobivamo samo vrlo kratak pogled na različite žanrove koje će ova serija ponuditi, od znanstvene-fantastike i fantazije, preko horora i komedije. Ali također smo dobili i različite animirane formate, uključujući tradicionalne 2D formate, do foto-realističnog 3D CGI. Cijela lista ovih priča će obuhvatiti razne teme za odrasle, uključujući rasizam, vlade, ratove, slobodu volje i ljudsku prirodu, preuzete od stotina autora i priča, mnogih koje je otkrio Miller prije nekoliko desetljeća. U nastavku pogledajte postere i trailer serije Love, Death & Robots:

Similar Posts