Pogledajte novi i posljednji trailer nadolazećeg krimića Knives Out čija kompletna postava, iza i ispred kamere, i više nego obećava.

Datum izlaska: 27. studeni 2019.

Žanr: Krimi, misterija, drama

Redatelj: Rian Johnson

Scenarist: Rian Johnson

Glumačka postava: Daniel Craig, Chris Evans, Ana de Armas, Jamie Lee Curtis

Sinopsis: Detektiv istražuje smrt patrijarha ekscentrične, ratoborne obitelji.

Rian Johnson, naširoko poznat kao scenarist i redatelj filma Star Wars: The Last Jedi, donosi nam dramaturški krimić u kojem glavne uloge imaju James Bond, Kapetan Amerika i Laurie Strode. Šalu na stranu, ova iznimno zanimljiva glumačka postava će ovog Thanksgivinga pojaviti u ovom, kako sada stvari stoje, jednako zanimljivom whodunit murder mystery filmu.

Johnson potpisuje scenarij i režiju. U ulozi naslovnog detektiva je Daniel Craig kojeg najbolje poznajemo kao trenutnog Jamesa Bonda, čiji idući film stiže nagodinu. Chris Evans koji je ove godine nakon osam godina raskrstio sa svojom najpoznatijom ulogom – ulogom Kapetana Amerike, i Jaimie Lee Curtis koja se prošle noći vještica vratila franšizi Halloween čiji je novi nastavak navodno također u razvoju. Uz njih, u filmu će glumiti i zgodna kubanska glumica Ana de Armas koju smo prije dvije godine gledali u vrlo uspješnom filmu Blade Runner 2049., a također će iduće godine ponovno glumiti sa Craigom u filmu Bond 25.

Knives Out, u distribuciji Lionsgate-a, u kinima očekujemo 27. studenog ove godine.

Trailer filma Knives Out: