Trailer: Justice League vs The Fatal Five (2019)

Trailer: Justice League vs The Fatal Five (2019)

Bruce Timm, kreator kultne i svima nam dobro poznate animirane serije Batman: The Animated Series, donosi nam novi cjelovečernji film koji, nakon puno vremena, vraća DC Animated Universe svojim korijenima.

Datum izlaska: 30. ožujak 2019. (Digital HD), 16. travanj 2019. (Blu-Ray, 4K Ultra HD)

Žanr: Superhero, animirani

Redatelj: Sam Liu

Scenaristi: Alan Burnett, Eric Carrasco, James Krieg

Glasovne uloge: Kevin Conroy, George Newbern, Susan Eisenberg, Diane Guerrero, Tara Strong

Sinopsis: Sudbina planete ovisi o nevoljkoj heroini Jessici Cruz/Green Lantern i još jednom nestablinom heroju iz budućnosti.

Iako je posljednih godina izašao poveći broj nešto ozbiljnijih DC animiranih filmova, te prije dvije godine film Batman & Harley Quinn, koji je službeno isto dio ovog svemira, ovaj film se smatra pravim povratkom jer je od završetka zlatnog doba DC Animated Universea prošlo već 13 godina, otkako je svoje emitiranje završila serija Justice League Unlimited. U ovom filmu će nam se vratiti voljeni animirani heroji i to u borbi protiv The Fatal Five (Tharok, Emerald Empress, Validus, Mano i Persuader), skupine negativaca iz 31. stoljeća, a glavni as pozitivaca će biti Jessica Cruz, nova Green Lantern.

U ovom filmu možemo očekivati i povratak zlatne, glasovne, DC trojke. Iza Batmana će ponovno stajati kultni glas Kevina Conroya, a vraćaju se i George Newbern kao Superman i Susan Isenberg kao Wonder Woman.

Similar Posts