Stigao je prvi službeni trailer za nadolazeću drugu sezonu odlične špijunske Amazon serije Jack Ryan, pravljenu prema knjigama Tom Clancya. Prati analitičara CIA, Jack Ryana, koji je po prvi puta ubačen u opasnu terensku akciju.

Datum izlaska druge sezone serije Jack Ryan:

2019.

Žanr serije:

Akcija, drama, triler

Kreator:

Carlton Cuse, Graham Roland

Glumci:

John Krasinski, Ali Suliman, Amir El-Masry

Radnje ukratko:

Analitičar CIA-e, Jack Ryan, ubačen je na opasni terenski zadatak dok otkriva uzorak terorističke komunikacije koja ga stavlja u središte opasnosti.

Tom Clancy’s Jack Ryan ili kraće Jack Ryan, je Američka akcijsko-politička, špijunska triler serija, pravljena prema izmišljenim likovima iz “Ryanverse”, koje je stvorio Tom Clancy. Ovo je peta inkarnacija sad već legendarnog Jack Ryana, prije njega su ga glumili Alec Baldwin, Harrison Ford, Ben Affleck i Chris Pine – sve u filmovima.

John Krasinski se i službeno vraća Tom Clancy’s Jack Ryan svijetu u drugoj sezoni odlične Amazonove serije. Sezona 2 ove špijunske drame prati službenik CIA-e Jack koji slijedi potencijalno sumnjivu pošiljku ilegalnog oružja u venecuelanskoj džungli, koja ga vodi u Južnu Ameriku kako bi istražio. Budući da Jackova istraga prijeti otkrivanjem dalekosežne zavjere, predsjednik Venecuele pokreće protunapad koji je vrlo osoban za Jacka, vodeći njega i njegove suradnike na globalnu misiju koja obuhvaća Sjedinjene Države, Veliku Britaniju, Rusiju i Venecuelu kako bi razotkrili predsjednikovu zloslutnu zavjeru i donijeli stabilnost zemlji na rubu kaosa.

Trailer serije Jack Ryan: