Stigao je novi trailer za nadolazeći Netflix animirani, znanstveno-fantastični film, Godzilla: Planet of the Monsters.

Datum izlaska:

17. siječanj 2018

Žanr:

Animacija, sci-fi

Redatelj:

Hiroyuki Seshita, Kôbun Shizuno

Scenarist:

Gen Urobuchi, Sadayuki Murai

Glumci:

Kana Hanazawa, Ken’yû Horiuchi, Yuki Kaji

Godzilla: Planet of the Monsters je nadolazeći Japanski računalni anime kaiju film, produciran od Toho Animation i animiran od Polygon Pictures. To je 32 film u Godzilla franšizi, 30 Godzilla film produciran od Toho i prvi animirani film u franšizi. Redatelji filma su Kōbun Shizuno i Hiroyuki Seshita, a scenarist je Gen Urobuchi. Film je prvi iz nove trilogije i pušten je u Japanu 17. studenog 2017 godine, a diljem svijeta će biti pušten na Netflixu, 17. siječnja ove godine.

Drugi film iz trilogije bi se prevedeno trebao zvati nešto poput, Godzilla: Battle Mobile Breeding City ili Godzilla: The City Mechanized for the Final Battle, a trebao bi doći u svibnju 2018 godine.

U 2048, ljudska rasa je prisiljena napustiti zemlju, nakon desetljeća gubljenja borbi Godzille i ostalih velikih čudovišta. Oni dvadeset godina putuje do druge planete nazvane Tau Ceti e, ali kada su došli, saznaju da je planet postao nenastanjiv. Kako uvjeti za život na njihovim svemirskim brodovima propadaju, mladi muškarac imena Haruo prevodi pokret da se vrate na Zemlju i uzmu je natrag od čudovišta. Brod uspješno obavi povratak kući, ali posada saznaje da je prošlo dvadeset tisuća godina i Zemljin ekosustav se razvio, s Godzillom na vrhu hranidbenog lanca.

U nastavku pogledajte ovaj novi trailer za nadolazeći Netflix animirani film, Godzilla: Planet of the Monsters, koji dolazi za tjedan dana.