Stigao je prvi trailer za nadolazeći horor film, s Martin Freeman u glavnoj ulozi, Ghost Stories! Ovo bi moglo biti dobro!

Datum izlaska filma:

13. travanj 2018.

Žanr filma:

Drama, horor

Redatelj:

Jeremy Dyson, Andy Nyman

Scenarist:

Jeremy Dyson, Andy Nyman

Glumci:

Martin Freeman, Alex Lawther, Jill Halfpenny

Ghost Stories je nadolazeći Američki horor film, scenarista i redatelja Andy Nyman i Jeremy Dyson i pravljen je prema njihovoj kazališnoj predstavi.

Zvijezde filma su Martin Freeman, Alex Lawther, Andy Nyman, Paul Whitehouse i Kobna Holdbrook-Smith.

Andy Nyman predvodi i glumačku ekipu, reprizirajući svoju ulogu  Profesora Goodman pored Paul Whitehouse (Alice in Wonderland, ‘Harry & Paul’, ‘The Fast Show’), Alex Lawther (‘Black Mirror’, Old Boys, The Imitation Game) i Martin Freeman (The Hobbit franchise, ‘Fargo’, ‘Sherlock’).

Phillip Goodman, profesor psihologije, sarkastičan čovjek, čovjek koji razbija razne nadnaravne mitove, nađe se testirajući svoju racionalnost, kada dobije pismo, kako se čini, iz groba. Njegov mentor, Charles Cameron, ‘originalni’ TV parapsiholog koji je nestao prije 15 godina, pretpostavljajući da je mrtav, sada piše Goodmanu govoreći kako se moraju naći. Cameron, kako se čini, je itekako živ. I treba Goodmana, kako bi mu pomogao naći racionalno objašnjenje za tri priče, koje su potresle Camerona do kosti. Kako Goodman istražuje, on upoznaje troje ukletih ljudi, svaki s pričom još više zastrašujućom, nečuvenom i neobjašnjivom od posljednjeg.

Ghost Stories dolazi u kina 13. travnja 2018 godine, a do tada pogledajte ova tri teaser trailera za film.

U nastavku pogledajte prvi trailer za nadolazeći horor film, Ghost Stories.