Trailer: Ford v. Ferrari (2019)

Trailer: Ford v. Ferrari (2019)

Stigao je novi službeni trailer za nadolazeći akcijsko-biografski film u kojem glume Christian Bale i Matt Damon, Ford v. Ferrari.

Datum izlaska filma Rambo V: Last Blood:

15. studeni 2019.

Žanr:

Akcija, biografija, drama

Redatelj:

James Mangold

Scenarist:

Jez Butterworth, John-Henry Butterworth

Glumci:

Christian Bale, Caitriona Balfe, Matt Damon

Radnje ukratko:
Prava priča o borbi između Forda i Ferrarija za osvajanje Le Mansa 1966. godine.

Ford V Ferrari prvi pogled na Christian Balea i Matt Damona

U filmu Ford v Ferrari glume Matt Damon i Christian Bale koji se nalaze iza klasičnih Fordovih automobila i pokušavaju napraviti auto koji će uspjeti pobijediti Ferrari u 24 satnoj Le Mans utrci u Francuskoj 1966. godine. Drama se bazira na odnosu između Baleovog Ken Milesa i Damonovog Carroll Shelbyja dok rade zajedno. James Mangold je ovo imao za reći o filmu i glumi Damona i Balea.

“Dok smo ga pravili, šalili smo se da je to posljednji film ikada. Srećom, imali smo odličnu dramu između likova, koja je bila unutar druge priče. To su pravi ljudi s ljubavi i gubicima i strahovima koji nisu napravljeni u tri mini trenutka između sljedećih 100 decibela, 12 minutnih akcijskih scena. I to je glumačka tura sile – Matt i Christian nikada nisu bili bolji.”

James Mangold pravi Ford v Ferrari svježe nakon uspjeha s Logan filmom iz 2017. godine. Redatelj je dobio hrpu hvale za stripovski film i većina toga je bila zbog toga što ga je uspio prikazati toliko stvarnim. Kako ispada, taj element nije bio slučajan i nešto je što je Mangold ponio sa sobom na ovaj svoj novi projekt. On pojašnjava.

Ford v Ferrari dolazi u kina u 15. studenog, što ga stavlja u najbolju poziciju za sezonu nagrada.

U nastavku pogledajte prvi trailer za Ford v Ferrari:

Similar Posts