Nakon osam filmova, prije nego se Fast & Furious serijal nastavi sa devetim nastavkom koji je trenutno u produkciji, ovog ljeta će u kina stići i prvi spin-off ove mega-uspješne Universalove franšize, Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw. Upravo je stigao i posljednji trailer filma, a možete u ovom članku pogledati i prethodne trailere.

“Oni će pokušati spasiti svijet, ako se prije toga međusobno ne pobiju.”

Recenzija filma Hobbs & Shaw

Datum izlaska: 02. kolovoz 2019.

Žanr: Akcija, avantura, krimi, triler

Redatelj: David Leitch

Scenarist: Chris Morgan

Glumačka postava: Dwayne Johnson, Jason Statham, Idris Elba, Vanessa Kirby, Eiza Gonzalez

Sinopsis: Spin-off filma Fast & Furious 8, fokusiran na nevjerojatan savez američkog DSS agenta Luke Hobbsa i bivšeg britanskog operativca Deckard Shawa.

Od redatelja vrlo uspješnih filmova Deadpool 2 Atomic Blonde, Davida Leitcha, i scenarista Chrisa Morgana, koji je napisao šest od osam dosadašnjih Fast & Furious filmova, dolazi dugo obećavani spin-off u kojem ćemo gledati zasebnu avanturu gdje će dvojicu naslovnih likova glumiti akcijske zvijezde Dwayne The Rock Johnson, koji je glumio u četiri posljednja filma ovog serijala, te Jason Statham, kojem će ovo biti treće pojavljivanje kao stariji brat Shaw.

Osim ovog duo fantastikusa, u ovom filmu možemo očekivati i Vanessu Kirby u ulozi Hattie Shaw, Deckardovu sestru i agenticu MI6-a, Idrisa Elbu u ulozi Brixtona, opasnog negativca i međunarodnog teroriste, kojeg su u drugom traileru nazvali crni Superman, te Eizu Gonzalez u ulozi misteriozne Madam M koja nam je također barem donekle prikazana u drugom traileru.

Nakon što su prva dva trailera nam predstavila priču, ovaj treći, konačni nam je samo dao još jedan, i ktome najbolji pogled na akcijske sekvence koje možemo očekivati u filmu, što ju uostalom i glavni oslonac cijelog ovog serijala.

Veći dio filma se snimao u Londonu (gdje se snimao i Fast & Furious 6, a snimati će se i Fast & Furious 9) i na Havajima, a radnja filma bi nas prema najavama trebala provozati i kroz SAD, Rusiju, Ukrajinu i Oceaniju. Kako se i vidi iz priloženog, egzotičnih lokacija, auto-zvijeri od nekoliko stotina konjskih snaga, akcijskih sekvenci, te svega ostaloga na što smo navikli od ovog serijala, sigurno neće nedostajati.

Povezane vijesti:

Trailer filma Hobbs & Shaw:

Stariji traileri filma Hobbs & Shaw: