Trailer: Dracula (mini-serija, 2019-)

Stigao je prvi teaser trailer za nadolazeću horor mini-seriju na kojoj surađuju BBC One i Netflix, a dolazi nam od kreatora serije Sherlock, Dracula.

Datum izlaska serije Dracula:

uskoro

Žanr serije:

Drama, horor

Kreator:

Mark Gatiss, Steven Moffat

Glumci:

Claes Bang, Jonathan Aris, Morfydd Clark

Radnja ukratko:

TV serija inspirirana dramom Brama Stokera, koja prati krvoločnog grofa dok putuje iz Transilvanije u London.

Po narudžbi BBC One, Dracula – kojeg su napisali Sherlockovi Mark Gatiss i Steven Moffat – producirat će Hartswood Films i koprodukcija je BBC Onea i Netflixa.

Titularnu ulogu u ovoj mini-seriji glumi Claesa Banga kao Grof Dracula, a njemu će se pridružiti Lyndsey Marshal (Trauma, The League Of Gentlemen), Chanel Cresswell (The Bay, This Is England), Matthew Beard (An Education, The Imitation Game), Lydia West (Years & Years), Paul Brennen (Wild Bill, Happy Valley), Sarah Niles (Catastrophe, Beautiful People), Sofia Oxenham (Poldark, Grantchester), John McCrea (Everybody’s Talking About Jamie, God’s Own Country), Phil Dunster (Humans, Save Me) i televizijski novak Millicent Wong.

Kao što je ranije najavljeno, Jonny Campbell (Informer, Westworld), Damon Thomas (Killing Eve, Penny Dreadful) i Paul McGuigan (Film Stars Don’t Die In Liverpool, Sherlock) režirat će ove tri epizode filmske dužine Dracule.

Ova mini-serija odvija se u Transylvaniji u 1897. godini i sastoji se od tri epizoda po 90 minuta. Dracula će nam otkriti da “grof koji pije krv pravi svoje planove protiv viktorijanskog Londona. I budite upozoreni: mrtvi brzo putuju.”

Dracula nam dolazi uskoro, možda do kraja godine ili na samom početku sljedeće. U Velikoj Britaniji će ići na BBC One, dok će za ostatak svijeta biti dostupna putem Netflixa.

Trailer mini-serije Dracula:

Similar Posts