Trailer: Deathstroke: Knights & Dragons (2020-)

Trailer: Deathstroke: Knights & Dragons (2020-)

CW Seed je prestavio prvi trailer za nadolazeću animiranu seriju Deathstroke: Knights & Dragons i odmah ćemo vam reći da ovaj animirani Deathstroke djeluje apsolutno brutalno.

Datum premijere: 2020.

Žanr: Animirani, akcija, superhero

Glumačka postava: Nepoznato

Sinopsis: Okrutni plaćenik Slade Wilson/Deathstroke pokušava se iskupiti za grijehe iz prošlosti štiteći svoju obitelj od Jackala i H.I.V.E.

CW će kao dio popularnog Arrowverse svemira na svojoj CW seed platformi sljedeće godine započeti sa novom animiranom serijom Deathstroke: Knights & Dragons u kojoj ćemo pratiti animirane solo avanture poznatog DC plaćenika kojeg je u njegovoj igranoj verziji, u seriji Arrow, glumio novozelandski glumac Manu Bennett.

Kao dio Arrowversea, CW je dosad napravio dvije animirane serije: Vixen i The Ray, a svaka od njih je trajala svega 12 epizoda. Ipak, te serije su imale veliku povezanost sa igranim serijama budući da su određeni glumci iz igrane serije posudili glasove svojim likovima i u animiranim verzijama i obrnuto. Glumica Megalyn Echikunwoke koja je glas posuđivala liku Vixen u njezinoj animiranoj seriji, imali smo prilike vidjeti i u igranim serijama tijekom crossover epizoda. Za sada nije poznato hoće li Manu Bennett reprizirati svoju ulogu Deathstrokea u animiranoj verziji lika, iako bi to svakako bila jako dobrodošla stvar.

Bennett se kao Slade/Deathstroke pojavio kao jedan od glavnih sporednih likova u seriji Arrow. Prve dvije sezone je prikazan kao mentor i prijatelj kojeg je Oliver Queen/Green Arrow upoznao kada je ostao nasukan na otoku kao mladić, a Slade ga je naučio svemu što zna o borbi za vlastiti život. Ipak, Slade je Oliver su se potom zavadili, a njihovo neprijateljstvo je eskaliralo na kraju druge sezone kada je Slade katanom probo Oliverovu majku. Oliver ga je na kraju uspio poraziti, a Slade je poslan u tajni zatvor koji je sagrađen na otoku gdje se dvojac upoznao. Slade se vratio na kraju pete sezone, ponovno kao saveznik, dok smo ga u šestoj vidjeli dok traži Oliverovu pomoć da pronađe svog davno izgubljenog sina.

Slade je slovio za jednog od najomiljenijih sporednih likova u Arrowu te se po društvenim mrežama često mogu pronaći fanovski zahtjevi za njegov povratak. Iako ovo sigurno nije ono na što su fanovi mislili, sigurno će biti zanimljivo za vidjeti.

Po onome što smo vidjeli u traileru, sigurno je da Deathstroke neće apsolutno nikoga štedjeti te da ćemo sigurno gledati onog brutalnog i nemilosrdnog Deathstrokea kojeg znamo i volimo. Također je trailer pokazao da ćemo u seriji vidjeti popriličnu dozu otvoreno prikazanog i iznimno brutalnog nasilja zbog čega bi se ova animirana serija ipak trebala zadržati u domeni nešto starijih gledatelja.

Iako smo od početka imali povelika očekivanja s obzirom na glavnog lika, mora se reći da nas je trailer oduševio te jedva čekamo vidjeti što nam Deathstroke konkretno sprema sljedeće godine kada serija stigne.

Trailer serije Deathstroke:

Druge je zanimalo i ovo...