Stigao je finalni, epski i, mora se reći, BRUTALNI trailer za zaključak Arrowverse crossovera Crisis on Infinite Earths.

Datum izlaska: 14. siječnja 2020.

Žanr: Akcija, avantura, sci-fi, superhero

Redatelji: Glen Winter, Gregory Smith

Scenaristi: Marv Wolfman, Marc Guggenheim, Keto Shimizu, Ubah Mohamed

Glumačka postava: Stephen Amell, Grant Gustin, Melissa Benoist, Caity Lotz, Ruby Rose, Jon Cryer, David Harewood, Osric Chau, LaMonica Garrett

Sinopsis: Zaglavljeni u Vanishing Pointu, Paragoni traže način za bijeg. Uzaludnost situacije dodatno je zakomplicirao nestanak The Flasha. Međutim, nada se pojavljuje u obliku Olivera, koji otkriva da je postao nešto posve drugo. U međuvremenu, otkrivaju se priče o podrijetlu za The Monitora i Anti-Monitora. Svijetovi su živjeli. Svijetovi su umrli. Nikad ništa više neće biti isto.

Anti-Monitor je pobijedio! Multiverzum i svi njegovi beskonačni svijetovi su u potpunosti razoreni. Jedina nada koja je ostala za spas Multiverzuma je sedam Paragona – The Flash, Supergirl, White Canary, Batwoman, Lex Luthor, Martian Manhunter i Dr. Ryan Choi – koji se trenutno nalaze na mjestu izvan vremena i prostora te moraju poduzeti potrebne mjere da bi porazili ovog moćnog neprijatelja i ponovno obnovili Multiverzum. U isto vrijeme, Green Arrow je svojom voljom ostao na Purgatory (Čistilište) kako bi ispunio svoj viši cilj koji bi mogao biti presudan u konačnom obračunu za spas Multiverzuma.

Prije otprilike mjesec dana smo gledali prva tri dijela ovog petodijelnog, šestog anualnog i najvećeg dosadašnjeg crossovera u Arrowverse svemiru. A za svega par dana ćemo vidjeti isčekivani zaključak sa posljednja dva dijela u kojem nas očekuje konačni obračun između Anti-Monitora i najvećih heroja Multiverzuma. Uz to ćemo otkriti pravu sudbinu Olivera Queena/Green Arrowa i podrijetlo Monitora i Anti-Monitora čije su nesuglasice i dovele do destrukcije svih beskonačnih svijetova.

U novom traileru konačno imamo najčistiji pogled na ono što nas očekuje, a od ovoga što vidimo nam se, iskreno, digla svaka dlaka na tijelu! Prvi pogled na Olivera Queena/Green Arrowa koji je sada napokon postao something else – Spectre! Također, i negativac Anti-Monitor izgleda bolje nego što ga pamtimo iz prva tri dijela crossovera, a najavljeni konačni obračun zaista djeluje kao nešto najepskije i najbrutalnije što smo ikad vidjeli na malim ekranima. Jedva čekamo!

Crisis on Infinite Earths biti će zaključen 14. siječnja sa četvrtim i petim dijelom koji su zasebne epizode serija Arrow (S08E08) i Legends of Tomorrow (specijalna epizoda, S05E00).

NOVI TRAILER:

Stariji  traileri: