Stigao je konačni, finalni trailer za nadolazeći epski crossover Crisis on Infinite Earths, šesti anulani crossover Arrowverse svemira koji će biti i najveći dosad te kulminacija zadnjih sedam godina Arrowversea.

Datum izlaska: 8. prosinca (Supergirl S05E09), 9. prosinca (Batwoman S01E09), 10. prosinca (The Flash S06E09)

Žanr: Akcija, avantura, sci-fi, superhero

Redatelji: Jesse Warn, Laura Belsey, David McWhirter

Scenaristi: Derek Simon,
Jay Faerber, Don Whitehead, Holly Henderson, Lauren Certo, Sterling Gates

Glumačka postava: Stephen Amell, Grant Gustin, Melissa Benoist, Ruby Rose, Caity Lotz, Brandon Routh, Cress Williams, LaMonica Garrett, David Ramsey, Audrey Marie Anderson, Tyler Hoechlin, Katherine McNamara, David Harewood, Chyler Leigh, Katie McGrath, Tom Cavanagh, Candice Patton, Elizabeth Tulloch, Kevin Conroy, Dominic Purcell, Jon Cryer, John Wesley Shipp, Carlos Valdes, Danielle Panabake, Osric Chau

Sinopsis: Monitor šalje Harbinger kako bi okupio najveće svjetske heroje – Supergirl, The Flash, Green Arrow, Batwoman, White Canary, Atom i Superman – u pripremi za nadolazeći Crisis. S obzirom da su njihovi svjetovi u neposrednoj opasnosti, superheroji prihvaćaju poziv za borbu, dok J’onn i Alex regrutuju Lenu kako bi im pomogli da pronađu način da spase ljude sa Earth-38. Grupa koristi izum Raya za praćenje novih regruta kako bi se spasili svemir. Monitor šalje Iris, Clarka i Lois u potragu za misterioznim Kriptoncem, dok Kate i Kara kreću prema Bruce Wayneu. Osim toga, Mia izaziva Saru, Rory otkriva skriveni talent, a Lex Luthor se vraća. Pariah regrutira Black Lightninga kako bi pomogao zaustaviti Anti-Monitora nakon što Flash-90 podijeli ono što je naučio iz svoje bitke u Elseworldsu. Uz pomoć Black Lightninga, Barry, Cisco, i Killer Frost, osmisle plan koji bi ih mogao spasiti sve. U međuvremenu, Iris ima heart-to-hearth s Ryanom Choijem, dok se Oliver i Diggle vraćaju na staro poznato tlo.

Samim pogledom na količinu glumačkog spektra i sinopsis vidimo da je pred nama uistinu najveći crossover ikad! Ovaj crossover će se sastojati od ukupno pet epizoda Arrowverse serija, s tim da će biti podijeljen u dva veća dijela: prvi dio koji će se sastojat od prve tri epizode koje spominjemo ovdje, i drugi dio sa druge dvije epizode koje izlaze u siječnju iduće godine. Ovaj crossover će objediniti gotovo sve iole važne likove koji su se ikada pojavili u Arrowverseu, kao i hrpetinu posebnih gostujućih likova koje je stvarno nemoguće prebrojati. Dakako da će se Green Arrow, Flash, Supergirl, Batwoman i tim superheroja Legends of Tomorrow tu biti glavni, ali će objediniti i likove iz nekih drugih serija i svemira za koje dosad nismo ni znali da su povezani s Arrowverseom. Tako ćemo imati prilike gledati i gostujuće likove iz serija Smallville, The Flash (1990), Black Lightning te kratkoročne serije Birds of Prey iz 2002. U seriji ćemo gledati čak tri različita Supermana, imat ćemo i debi Bruce Waynea u Arrowverseu, a i određeni glumci će se naći u dvostrukim ulogama. Također, Audrey Marie Anderson, koja već godinama glumi lik Lyle Michaels u seriji Arrow, po prvi put će se pojaviti kao heroina Harbinger, dok će Tom Cavanagh, kojeg znamo kao Harrison Wellsa iz serije The Flash, prvi put se pojaviti kao lik Pariah.

Svi DC likovi potvrđeni za 'Crisis on Infinite Earths'

Što je najbolje, sve to je samo kap u moru svega što nam CW sprema jer osim što je riječ o najvećem crossoveru dosad, najavljen je i kao epska kulminacija dosadašnjih sedam godina Arrowversea te stvarno strepimo da vidimo što će se dogoditi s onim likovima koji će biti toliko sretni da prežive ovu bitku jer je najavljena budućnost koja za dva glavna Arrowverse heroja, Green Arrowa i Flasha, ne izgleda nimalo svijetlo, ali za rješenje te enigme ćemo morati pričekati da se Crisis odvije.

Crisis on Infinite Earths će biti podijeljen u sveukupno pet epizoda, a prikazivat će se po sljedećem rasporedu:

8. prosinca – Supergirl
9. prosinca – Batwoman
10. prosinca – The Flash
14. siječnja – Arrow
14. siječnja – Legends of Tomorrow

Traileri za Crisis on Infinite Earths, prva tri dijela: