Trailer: Code 8 (2019)

Trailer: Code 8 (2019)

Stigao je službeni trailer za nadolazeći znanstveno-fantastični film sa Stephen i Robbie Amellom u glavnim ulogama, Code 8

Datum izlaska filma Code 8:

13. prosinac 2019.

Žanr:

Sci-fi

Redatelj:

Jeff Chan

Scenarist:

Chris Pare, Jeff Chan

Glumci:

Stephen Amell, Laysla De Oliveira, Robbie Amell

Radnje ukratko:

Očajni mladić koji posjeduje posebne nadnaravne moći sukobio se s militariziranom policijskom snagom nakon što je počinio sitni zločin. Zasnovan na kratkom filmu.

Code 8 je Kanadski znanstveno-fantastični film redatelja Jeffa Chana i nastavak na kratki film iz 2016. godine istog imena.

Postavljen je u svijetu u kojem se 4% stanovništva rađa s različitim natprirodnim sposobnostima, ali umjesto da budu milijarderi ili superheroji, suočavaju se s diskriminacijom i žive u siromaštvu, često pribjegavajući kriminalu. Connor Reed (Robbie Amell), mladić koji ima moć, bori se da plati zdravstveni tretman svoje bolesne majke (Kari Matchett).

Boreći se da zaradi dovoljno novca kao radnik, Connora je u kriminalni svijeta namamio Garrett (Stephen Amell) koji radi za vladajućeg lorda droge Lincoln Cityja, Marcusa Sutcliffea (Greg Bryk). Garrett pomaže Connoru da pojača svoje ovlasti kako bi izvršio niz zločina u ime Sutcliffea, dok ih militarizirana policijska postrojba, na čelu s agentom Parkom (Sung Kang) i agentom Davisom (Aaron Abrams), lovi.

Code 8 dolazi u kina 13. prosinca 2019. godine.

Trailer filma Code 8:

Similar Posts