Trailer: Charlie's Angels (2019)

Trailer: Charlie’s Angels (2019)

Stigao je novi službeni trailer za Charlie’s Angels reboot film u kojem glume Naomi Scott, Elizabeth Banks i Kristen Stewart u glavnim ulogama.

Datum izlaska: 15. studeni 2019.

Žanr: Akcija, avantura, komedija

Redatelj: Elizabeth Banks

Scenarist: Elizabeth Banks

Glumačka postava: Naomi Scott, Elizabeth Banks, Luis Gerardo Méndez, Kristen Stewart, Ella Balinska, Patrick Stewart, Djimon Hounsou

Sinopsis: Reboot filma iz 2000. koji se bazirao na poznatoj televizijskoj seriji iz ’70ih. Pratimo novu generaciju privatnih detektivki koje rade za misterioznog Charlieja.

Nakon što smo nedavno dobili povratak poznate franšize Men in Black, a i dugoočekivani Zombieland 2 će izaći u kina ove jeseni, Sony je odlučio oživjeti još jednu kultnu franšizu koja datira još iz ’70ih godina kada je izlazila poznata serija Charlie’s Angels za koju danas, budimo realni, znaju čak i oni koji nikada nisu ni epizode pogledali.

U ovom novom filmu, Townsend, privatna detektivska agencija pod svojom paskom ima nekoliko Angels Bosleys timova koji sada po cijelom svijetu spašavaju dan, podignula se na rad na svjetskoj razini. Scenarij i režiju potpisuje poznata Elizabeth Banks, a u tri glavne uloge ćemo gledati Naomi Scott (Aladdin), Elle Balinsku (The Athena) i Kristen Stewart (Twilight), ulogu u filmu će imati i sama Banks kao jedan od Bosleya, a kao šlag na tortu, tu su i veteranski glumci Patrick Stewart i Djimon Hounsou.

Charlie’s Angels, u distribuciji Sonya, u kina dolazi 15. studenog ove godine.

Trailer filma Charlie’s Angels

Similar Posts