Trailer: Black Mirror - sezona 5

Trailer: Black Mirror – sezona 5

Stigao je prvi službeni trailer za nadolazeću petu epizodu odlične Netflixove antologijske serije Black Mirror.

Datum izlaska serije Black Mirror:

05. lipanj 2019.

Žanr serije:

Drama, sci-fi, triler

Kreator:

Charlie Brooker

Glumci:

Daniel Lapaine, Hannah John-Kamen, Michaela Coel

Radnja ukratko:

Antologijska serija koja istražuje iskrivljeni, high-tech svijet u kojem se sudaraju najveće inovacije čovječanstva i najtamniji instinkti.

Black Mirror je Britanska znanstveno-fantastična serija, kreatora Charlie Brooker. Usredotočuje se na tamne i satiričke teme koje istražuju suvremeno društvo, osobito s obzirom na neočekivane posljedice novih tehnologija. Svaka epizoda je samostalna, obično smještena u alternativnu sadašnjost ili bližu budućnost. Svaka epizoda, također ima i drugačije glumce.

Korisnici Netflixa bili su zauzeti istraživanjem svih različitih grana najnovije – i jedinstvene interaktivne – epizode Black Mirror – “Bandersnatch”. Sa svojim brojnim tangentama i alternativnim završecima, jasno je da je riječ o iznimno impresivnoj zabavi koja mora biti proizvod bezbroj sati napornog rada da se sve to spoji, bilo na priči ili na tehničkoj razini.

Zapravo, ispostavilo se da je “Bandersnatch” bilo tako teško napraviti da je 5. sezona ove antologijske sci-fi serije morala biti odgođena.

Sada nam napokon stiže prvi službeni trailer, kao i datum izlaska najnovije pete sezone odlične Netflixove serije Black Mirror, a pogledati ga možete u nastavku.

https://youtu.be/2bVik34nWws

Druge je zanimalo i ovo...