Trailer: Black Lightning (2018– )

Izašao je novi, ‘Family Fights Back’ trailer za nadolazeću seriju od CW filmskog studija (Arrow, Flash, Legends of Tomorrow, Supergirl), Black Lightning.

Datum izlaska serije:

16. siječanj 2018

Žanr serije:

Akcija, sci-fi, superhero

Kreator:

Salim Akil, Mara Brock Akil

Glumci:

Christine Adams, Kwajalyn Brown, Damon Gupton

Black Lightning

James Remar (Dexter, Django Unchained, The Warriors) pridružuje se ekipi kao Peteru Gambiu, najstariji prijatelj Jeffersona Piercea (serija zvijezda Cress Williams). Gambi je Jeffersonov otac, mentor i “krojač”. Njegova povijest s Jeffersonom seže dalje i dublje nego što itko zna, a Gambiova uloga u Jeffersonovom životu postat će bolan prozor u prošlosti koji će zauvijek utjecati na budućnost njihovog odnosa. Damon Gupton (Bates Motel, Whiplash, La La Land) odigrat će inspektor Henderson, veteranskog policajca koji je sada najviši detektiv na snazi. Njegova uloga u zajednici dovodi ga u sukob s Black Lightning (Williams), ali uskoro postaju nevjerojatni saveznici.

Na temelju DC lika, Black Lightning dolazi od producenata Berlanti Productions i Akil Productions u suradnji s Warner Bros. Television, s izvršnim producentima Greg Berlanti (Arrow, DC’s Legends of Tomorrow, The Flash, Supergirl), Salim Akil i Mara Brock Akil (Being Mary Jane, The Game, Girlfriends) i Sarah Schechter (Arrow, DC’s Legends of Tomorrow, Flash, Supergirl). Lik Black Lightning je stvorio Tony Isabella s Trevor Von Eeden.

Prva epizoda serije dolazi 16. siječnja 2018 godine.

U nastavku pogledajte ovaj novi ‘Family Fights Back’ trailer za novu superhero seriju od DC, Black Lightning.

Similar Posts