Trailer: Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) (2020)

Trailer: Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) (2020)

Stigao je prvi službeni trailer za nadolazeći DC film s Margot Robbie i Ewanom McGregorom u glavnim ulogama, Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn).

Datum izlaska filma Birds of Prey:

07. veljače 2020.

Žanr filma:

Akcija, avantura, krimi

Redatelj:

Cathy Yan

Scenarist:

Chuck Dixon, Jordan B. Gorfinkel

Glumci:

Margot Robbie, Mary Elizabeth Winstead, Ewan McGregor, Jurnee Smollett-Bell, Rosie Perez, Chris Messina

Radnja ukratko:

Nakon razdvajanja s Jokerom, Harley Quinn pridružuje se superheroinama Black Canary, Huntress i Renee Montoya kako bi spasili mladu djevojku od zlog gospodara zločina.

Birds of Prey, redateljice Cathy Yan će udružiti Harley Quinn s još tri druge heroine – Jurnee Smollett-Bell ‘Black Canary’, Mary Elizabeth Winstead ‘Huntress’ i Rosie Perez ‘Renee Montoya’ – na misiji spašavanja mlade djevojke od zlog zločinačkog šefa.

Birds of Prey će okupiti poznatu nam Margot Robbie kao Harley Quinn sa skupinom heroina Black Canary, Huntress i Rene Montoya u pokušaju da spase djevojčicu od šefa kriminalnog podzemlja Black Mask, kojeg će glumiti poznati Ewan McGregor. Iako nakon prvog trailera vidimo da film, doduše, vrišti feminizmom, sigurno smo da će Margot kao Harley uistinu zablistati jer Harley je sada luđa nego ikad. Kao što službeni naziv filma kaže: And The Fantabulous Emancipation Of One Harley Quinn – Birds Of Prey će također biti o fantastičnoj emancipaciji Harley Quinn. Film bi prema izvještajima trebao imati dobnu oznaku R, što u pravilu znači da neće biti preporučljiv za gledatelje mlađe od 17 godina. Ostaje nam za vidjeti je li film zaslužio tu oznaku samo zbog psovanja i izražene doze nasilja, ili i zbog nekih drugih mature elemenata.

S kamerama usmjerenim na Birds Of Prey, film će se pojaviti u kinima 07. veljače 2020. godine.

Novi TV spot za Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn):

Trailer filma Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn):

Stariji traileri filma:

Ovdje možete pogledati i četiri dodatna postera gdje dominira Margot Robbie kao Harley Quinn:

Similar Posts