Recenzija: Big Little Lies (2017)

Trailer: Big Little Lies (2017-), druga sezona

Znamo da su ovih dana, što se tiče serija, sve oči uperene u finalnu sezonu Game of Thronesa, ali HBO nas je danas počastio i prvim trailerom za drugu sezonu još jedne njihove uspješnice – Big Little Lies

Datum premijere druge sezone: 9. lipanj 2019.

Žanr: Drama, misterija

Kreator: David E. Kelley

Glumačka postava: Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Alexander Skarsgård, Adam Scott, Zoë Kravitz, James Tupper, Jeffrey Nordling, Laura Dern

Sinopsis: Naoko savršeni životi triju majki okrenu se naglavačke nakon misterioznog ubojstva.

https://youtu.be/4VV8u766E7Q

Odlična glumačka postava, predvođena trima glumicama A klase (Kidman, Witherspoon, Woodley) prije dvije godine je predstavila publici HBO seriju koja je i kod kritike i kod gledatelja prošla sa nevjerojatno dobrim reakcijama. Serija je bila nominirana za čak 16 Emmya, od čega je osvojila 8, a osvojila je i 4 Zlatna Globusa, a Nicole Kidman je osvojila obje nagrade za glavnu ulogu.

Serija je bila zamišljena kao mini-serija budući da je prva sezona snimljena po istoimenoj knjizi autorice Liane Moriarty. No nakon eksplozivnog uspjeha prve sezone, HBO je naručio drugu sezonu koju će sigurno biti zanimljivo gledati budući da neće biti bazirana na ovoj knjizi nego na materijalu kojeg je Moriaty naknadno pisala, budući da i ona aktivno sudjeluje u produkciji serije.

Noćas počinje osma, finalna sezona HBO serije Game of Thrones, Big Little Lies se vraća 9. lipnja, tri tjedna nakon završetka GoT-a.

Similar Posts