Trailer: Betaal (2020– )

Trailer: Betaal (2020– )

Stigao je prvi službeni trailer za nadolazeću Netflixovu horor zombie seriju Betaal.

Datum izlaska serije Betaal:

24. svibanj 2020.

Žanr serije:

Horor

Kreator:

Patrick Graham

Glumci:

Syna Anand, Krishna Singh Bisht, Richard Dillane

Radnja ukratko:

Udaljeno selo postaje poprište borbe bez kraja kada mrtvi časnik Istočnoindijske čete i njegov bataljun zombi sljedbenika napadnu odjel modernih vojnika..

Blumhouse Television udružio se sa SK Global Entertainment i Red Chillies Entertainment i oživio ovu horor triler seriju. Režirao i napisao Patrick Graham, ko-režiser Nikhil Mahajan i ko-scenarist Suhani Kanwar. To je isti tim koji je radio na Ghoulu, Netflixovom prvom koraku u područje indijskog horora. Ghoul je uključio zastrašujuće čudovište izvučeno iz arapskog folklora, a čini se da Graham i njegovi suradnici ponovno ulaze u ideje o otključavanju drevnog zla za ovu seriju. Ghoul je imao samo tri epizode, a IMDb tvrdi da će Betaal imati svega četiri, pa je ovo primjer Netflixa koji pokazuje malo suzdržanosti i ne proteže priču mimo njezine prekretnice.

Službeni sinopsis serije Betaal glasi:

“Zlo je vječno. Od kreatora filmova “Get Out,” “Insidious,” “Bard of Blood,” i “Ghoul” stiže još jedan serijal horora koji probija granice horor žanra. Dok su bili na misiji raseljavanja domorodaca iz šume Campa kako bi izgradili autocestu, Sirohi i njegov odred nehotice oslobađaju prokletstvo planine Betaal koja pustoši ljude i prijeti da će okončati civilizaciju koju znamo.”

Trailer serije Betaal:

Similar Posts