Trailer: Batwoman (2019-)

Nova superhero serija Batwoman će svoju premijeru imati večeras, a mi smo u ovom članku objedinili sve teasere, trailere, i promo videa ove koliko kontroverzne, toliko i isčekivane serije.

Datum premijere: 6. listopad 2019.

Žanr: Superhero, akcija, avantura

Kreatori: Caroline Dries, Greg Berlanti

Glumačka postava: Ruby Rose, Meagan Tandy, Camrus Johnson, Nicole Kang, Rachel Skarsten, Dougray Scott, Elizabeth Anweis

Sinopsis: Tri godine nakon što je Batman misteriozno nestao, Gotham je grad u očaju. Bez Caped Crusadera, ulice grada Gothama su preplavljene kriminalnim bandama. Međutim, iako je prije puno vremena napustila Gotham zbog obiteljske tragedije, u grad se vraća Kate Kane, rođakinja Bruce Waynea i visoko trenirani ulični borac koja će morati pobijediti svoje osobne demone kako bi postala novi simbol nade u Gothamu.

Povezane vijesti:

Povodom skorašnjeg početka ove nove Arrowverse serije, objedinili smo dosad sveukupno 19 teasera, trailera, promo videa, pogleda iza kulisa i ostalog marketinškog materijala koje je CW pustio od početka svibnja, kada je službeno naručio seriju, do danas.

Batwoman je kao lik svoj debi u Arrowverseu imala prošle godine u crossoveru Elseworlds, a ove godine nam CW donosi njezinu vlastitu seriju koja bi trebala povesti Arrowverse prema dalje nakon što ova dosadašnja faza Arrowversea završi sa sljedećim crossoverom Crisis on Infinite Earths, nakon kojega će i glavna Arrowverse serija, Arrow, završiti prikazivanje nakon čak osam sezona.

U seriji glavnu ulogu ima australska glumica Ruby Rose (Orange is the new Black, The Meg, John Wick: Chapter 2) kao Kate Kane/Batwoman. Ona je odlučila na svoja leđa staviti teret obrane grada Gothama od kriminala nakon što je Batman, na kojega će biti gomila referenci tijekom serije, odlučio otići iz Gothama. Odabrana publika je imala priliku pogledati pilot epizodu, a reakcije su navodno vrlo pozitivne, unatoč dosta velikim kontroverzama koje su popratile izlazak prvog punog trailera. Kasniji traileri su dobili nešto bolje reakcije, a veliko zanimanje je popratilo glumicu Rachel Skarsten i njezinog lika, negativku Alice.

Batwoman će se početi prikazivati od 6. listopada, te će se prikazivati nedjeljom u 20 sati (ponedjeljkom u 2 sata ujutro po našem vremenu). Batwoman će imati važnu ulogu i u Crisis on Infinite Earths koji će biti prikazan tijekom blagdanske sezone.


Svi traileri serije Batwoman (počevši od najnovijeg):

Similar Posts