Trailer: Batman: Hush (2019)

Pogledajte prvi trailer za novi animirani film Batman: Hush koji je baziran na poznatoj, istoimenoj priči iz Batman stripa.

Datum izlaska: 20. srpanj 2019. (Digital HD), 13. kolovoz 2019. (Blu-Ray, 4K Ultra HD)

Žanr: Superhero, animirani

Redatelj: Justin Copeland

Scenaristi: Ernie Altbacker

Glasovne uloge: Jason O’Mara, Jennifer Morrison, Jerry O’Connell, Rebecca Romijn, Rainn Wilson, Sean Maher, Peyton R. List, Bruce Thomas, Stuart Allan, James Garrett, Maury Sterling

Sinopsis: Misteriozni negativac poznat samo kao Hush je odlučan da uništi kako Batmanovu karijeru borca protiv zločina, tako i njegov privatni život, koji je već sasvim dovoljno kompliciran zbog odnosa sa Catwoman.

Novi animirani DC film Batman Hush vraća nam dobro poznate likove iz ovog DC animiranog filmskog svemira koji je počeo 2014. godine sa filmom Justice League: War. Ovaj film je baziran na poznatoj priči iz Batman stripa u kojoj se Batman mora sukobiti sa opasnim negativcem poznatim kao Hush koji je čak i Supermana uspio okrenuti protiv Viteza Tame. U filmu će se pojaviti i još mnogi poznati i kultni likovi kao što su Selina Kyle/Catwoman, Lois Lane, Lex Luthor, Dick Grayson/Nightwing, Barbara Gordon/Batgirl, Damian Wayne/Robin, Edward Nygma/Riddler, Amanda Waller, Poison Ivy, Joker, Harley Quinn i naravno Alfred, James Gordon i druga poznata lica iz Batman i DC mitologije.

Batman Hush na digitalnim platformama izlazi 20. srpnja ove godine., dok će na BluRayu i DVDu biti dostupan od 13. kolovoza.

Similar Posts