Trailer: Arrow (2012-), Sezona 8 [plus još neki detalji]

Trailer: Arrow (2012-), Sezona 8 [plus još neki detalji]

Stigao je novi trailer za nadolazeću osmu (i finalnu) sezonu popularne superhero serije Arrow!

Datum premijere: 15. listopad 2019.

Žanr: Superhero, akcija, avantura

Kreatori: Beth Schwartz

Glumačka postava: Stephen Amell, David Ramsey, Rick Gonzalez, Juliana Harkavy, Katherine McNamara, Katie Cassidy

Sinopsis: Oliver Queen prema dogovoru odlazi sa Monitorom u ostale svijetove multiverzuma kako bi se pripremili za nadolazeći Crisis koji dolazi i za kojeg Oliver zna da će značiti njegov kraj.

Popularna serija Arrow, nakon sedam (nekih malo manje, nekih malo više uspješnih) sezona, polako se primiče svom kraju. Osma sezona ove superhero serije će se sastojati od svega 10 epizoda, a svoje veliko finale će imati nakon crossovera Crisis on Infinite Earths koji će objediniti sve serije i skoro sve što smo dosada vidjeli u Arrowverseu (Arrowverse Endgame).

Najavljeno je da će Stephen Amell tijekom sezone glumiti nekoliko verzija svog lika, što je i za očekivati s obzirom da će putovati kroz svijetove u kojem se nalazi neka druga verzija Olivera Queena.

U traileru vidimo Olivera koji zna da se Crisis približava te spominje svoju žrtvu za koju zna da će se na kraju morati dogoditi. U traleru vidimo da možemo očekivati i povratak nekih likova koji su već ranije napustili seriju, a tu je u prvom redu omiljena Thea Queen/Speedy koju glumi Willa Holland. Također je najavljeno je da će u prvoj epizodi nove sezone se vratiti neki likovi koje već dobro poznajemo. Neki od njih su i: Malcolm i Tommy Merlyn, Adrian Chase, Moira Queen i ostali.

Unaprijeđenje u stalnu postavu iz prošle sezone je dobila i Katherine McNamara kao Mia Smoak, kćer Olivera Queena i Felicity Smoak. A Katie Cassidy, osim što se vraća kao jedna od dvije Black Canary (nekadašnja Black Siren), ove će sezone imati i svoj redateljski debi, i to u trećoj epizodi ove sezone nazvanoj Leap of Faith.

Povezano: Spin-off serije Arrow sa dvije Black Canary i kćeri Green Arrowa u razvoju!

Također, producenti na Comic Con panelu nisu isključili mogućnost da određeni glumci i njihovi likovi nastave biti dio ovog superhero svemira kroz njegove ostale serije nakon što Arrow završi. Što se naknadno pokazalo točnim jer će Katie Cassidy, Juliana Harkavy i Katherine McNamara dobiti spin-off seriju gdje će njhovi likovi imati glavnu ulogu.

Trailer osme sezone:

https://youtu.be/mb9YqIqkcN4

Pogled na kostime glavnih likova u novoj sezoni:
Stariji trailer:
Dodatni trailer za Arrowverse sezonu 2019/20:

https://youtu.be/EKXRLtVs_28

Similar Posts