Stigao je novi trailer za nadolazeći SF film, od redatelja Robert Rodriguez i scenarista James Cameron, Alita: Battle Angel (Alita: Anđeo borbe)!

Datum izlaska:

14. veljače 2019. (pretpremijerno 13. 02.)

Hrvatski naziv:

Alita: Anđeo borbe

Žanr:

Akcija, avantura, romantika, sci-fi

Redatelj:

Robert Rodriguez

Scenarist:

James Cameron, Laeta Kalogridis

Glumci:

Jennifer Connelly, Eiza González, Rosa Salazar

Radnja ukratko:

Radnja filma ‘Alita: Anđeo borbe’ je smještena nekoliko stoljeća u budućnost, u gradu Iron City, u kojem napuštenu Alitu u besvjesnom stanju pronalazi suosjećajni cyber-liječnik Ido koji je dovodi u svoju kliniku. Kada se Alita probudi, ne sjeća se tko je, niti prepoznaje svijet u kojem se nalazi. Aliti je sve novo, svako iskustvo joj je prvo. Dok uči navigirati svojim novim životom i ulicama Iron Cityja, Iro je pokušava zaštititi od njezine misteriozne prošlosti, dok joj njezin novi prijatelj s ulice, Hugo, pokušava pomoći da se sjeti svoje prošlosti. Između njih dvoje se počne razvijati sve veća zaljubljenost, sve dok smrtonosne snage ne dođu po Alitu i krenu narušavati njezine novostečene odnose. Tada Alita otkriva da ima izvanredne borilačke sposobnosti koje može iskorisiti da bi spasila svoje voljene. Odlučna da otkrije istinu o svom porijeklu, Alita kreće na put koji će je voditi u borbu protiv nepravdi ovog mračnog, korumpiranog svijeta, i otkriti da jedna mlada žena može promijeniti svijet u kojem živi.

Trailer: Alita: Battle Angel (2018) - Svijet filma

Trostruki dobitnik nagrade Oscar® James Cameron (Avatar, Titanic) i vizionar Robert Rodriguez (Sin City) stvorili su novu klasičnu junakinju u filmu ALITA: ANĐEO BORBE. Radnja filma je smještena nekoliko stoljeća u budućnost, u gradu Iron City, u kojem napuštenu Alitu u besvjesnom stanju pronalazi suosjećajni cyber-liječnik Ido koji je dovodi u svoju kliniku. Kada se Alita probudi, ne sjeća se tko je, niti prepoznaje svijet u kojem se nalazi. Aliti je sve novo, svako iskustvo joj je prvo. Dok uči navigirati svojim novim životom i ulicama Iron Cityja, Iro je pokušava zaštititi od njezine misteriozne prošlosti, dok joj njezin novi prijatelj s ulice, Hugo, pokušava pomoći da se sjeti svoje prošlosti. Između njih dvoje se počne razvijati sve veća zaljubljenost, sve dok smrtonosne snage ne dođu po Alitu i krenu narušavati njezine novostečene odnose. Tada Alita otkriva da ima izvanredne borilačke sposobnosti koje može iskoristiti kako bi spasila svoje voljene. Odlučna da otkrije istinu o svom porijeklu, Alita kreće na put koji će je voditi u borbu protiv nepravdi ovog mračnog, korumpiranog svijeta.

Redatelj filma je Robert Rodriguez, scenaristi su James Cameron, Laeta Kalogridis i Rodriguez, dok je scenarij temeljen na istoimenoj mangi Yukita Kishira, ‘Battle Angel Alita’, po je već snimljena i fenomenalna anime serija. Producenti su James Cameron i Jon Landau, a u glavnim ulogama ćemo gledati Rosu Salazar, Christopha Waltza, Jennifer Connelly, Mahershala Alija, Eda Skreina, Jackieja Earlea Haleyja i Keeana Johnsona.

Film dolazi pretpremijerno u kina 13. veljače 2019. godine, a redovno od 14. veljače.

Kupite karte za film Alita: Battle Angel (Alita: Anđeo borbe)
Trailer filma Alita: Battle Angel (Alita: Anđeo borbe)