Stigao je novi službeni Trailer za nadolazeći SF film, od redatelja Robert Rodriguez i scenarista James Cameron, Alita: Battle Angel (Alita: Anđeo borbe)!

Datum izlaska:

14. veljače 2019.

Hrvatski naziv:
Alita: Anđeo borbe
Žanr:

Akcija, avantura, romantika, sci-fi

Redatelj:

Robert Rodriguez

Scenarist:

James Cameron, Laeta Kalogridis

Glumci:

Jennifer Connelly, Eiza González, Rosa Salazar

Radnja ukratko:

Radnja filma ‘Alita: Anđeo borbe’ je smještena nekoliko stoljeća u budućnost, u gradu Iron City, u kojem napuštenu Alitu u besvjesnom stanju pronalazi suosjećajni cyber-liječnik Ido koji je dovodi u svoju kliniku. Kada se Alita probudi, ne sjeća se tko je, niti prepoznaje svijet u kojem se nalazi. Aliti je sve novo, svako iskustvo joj je prvo. Dok uči navigirati svojim novim životom i ulicama Iron Cityja, Iro je pokušava zaštititi od njezine misteriozne prošlosti, dok joj njezin novi prijatelj s ulice, Hugo, pokušava pomoći da se sjeti svoje prošlosti. Između njih dvoje se počne razvijati sve veća zaljubljenost, sve dok smrtonosne snage ne dođu po Alitu i krenu narušavati njezine novostečene odnose. Tada Alita otkriva da ima izvanredne borilačke sposobnosti koje može iskorisiti da bi spasila svoje voljene. Odlučna da otkrije istinu o svom porijeklu, Alita kreće na put koji će je voditi u borbu protiv nepravdi ovog mračnog, korumpiranog svijeta, i otkriti da jedna mlada žena može promijeniti svijet u kojem živi.

Trailer: Alita: Battle Angel (2018) - Svijet filma

Alita: Battle Angel (Alita: Anđeo borbe) je nadolazeći Američki znanstveno-fantastični film, pravljen prema Yukito Kishiro Battle Angel Alita manga stripovima. Producenti filma su James Cameron i Jon Landau, redatelj je Robert Rodriguez, prema scenariju Cameron i Laeta Kalogridis. Rosa Salazar glumi Alita, a pridružuju joj se Christoph Waltz, Jackie Earle Haley, Lana Condor i Leonar Wu.

Film dolazi u kina 14. veljače 2019. godine.

Trailer filma: