Stigao je novi trailer za nadolazeći znanstveno-fantastični triler film s Brad Pittom, Tommy Lee Jonesom i Donaldom Sutherlandom u glavnim ulogama, Ad Astra.

Datum izlaska filma Ad Astra:

14. lipanj 2019.

Žanr:

Avantura, drama, misterija, sci-fi

Redatelj:

James Gray

Scenarist:

James Gray, Ethan Gross

Glumci:

Brad Pitt, Tommy Lee Jones, Donald Sutherland

Radnje ukratko:

Astronaut putuje do vanjskih rubova Sunčevog sustava kako bi pronašao svog oca i otkrio tajnu koja ugrožava opstanak našeg planeta. On otkriva tajne koje izazivaju prirodu ljudskog postojanja i naše mjesto u svemiru.

Ad Astra je nadolazeći Američki znanstveno-fantastični film redatelja James Grayja, i scenarista Gray i Ethan Gross. Zvijezde filma su Brad Pitt, Tommy Lee Jones, Ruth Negga, Donald Sutherland i Jamie Kennedy.

Astronaut Roy McBride (Brad Pitt) putuje do vanjskih rubova sunčevog sustava kako bi pronašao svog nestalog oca i otkrio tajnu koja ugrožava opstanak našeg planeta. Njegovo će putovanje otkriti tajne koje dovode u pitanje prirodu ljudskog postojanja i naše mjesto u kozmosu. U ulozi izgubljenog oca je Tommy Lee Jones, a Brad Pitt tumači njegovog sina koji kreće u potragu.

Redatelj filma i scenarist je James Gray, tvorac filma Izgubljeni grad Z, a producenti su Brad Pitt, Dede Gardner, Jeremy Kleiner, James Gray, Rodrigo Teixeira i Anthony Katagas.

Ad Astra dolazi u kina 20. rujna 2019. godine, od Walt Disney Studios Motion Pictures pod 20th Century Fox banerom.

Novi Trailer filma AD Astra:

Stariji traileri filma Ad Astra: