Top 10 zvijezda 2017 godine – IMDb

5. Bill Skarsgård

Utjelovio legendarnog Stephen Kingovog klauna Pennywise i to mu je zasigurno najveća uloga u karijeri. Time si je sigurno osigurao razne nove uloge, od kojih bi izdvojio It: Chapter Two, te novu seriju, koja je također adaptacija Kingovih knjiga, Castle Rock.

4. Alexandra Daddario

Glumila je u nekoliko filmova i serija ove godine, od kojih je definitivno najznačajniji Baywatch, u kojem je vrlo vjerojatno zasjenila sve ostale, možda i veće zvijezde od nje.

3. Emilia Clarke

Ove godine samo jedna zapamćena uloga, koja ju već od 2012 godine pravi jednom od najvećih i najpopularnijih zvijezda, a to je Daenerys Targaryen u seriji Game of Thrones. U karijeri od vrijednih spomena filmova tu su još i Terminator Genisys, te Me Before You.

2. Tom Hardy

Tom Hardy intenzivno trenira kako bi postao Zvijer - video treninga! - Svijet filma

Već dugi niz godina jedan od najpopularnijih glumaca na planeti. Ove godine smo Tom Hardyja imali prilike vidjeti u filmu Dunkirk, te serijama Peaky Blinders i Taboo. Nema smisla nabrajati sve filmove u karijeri u kojima je glumio i koji su bili dobri, jer bi puno lakše bilo naći one koji su loši.

1. Gal Gadot

Nakon savršeno odglumljene uloge Wonder Woman u isti imenom filmu, čini se kako njezinoj slavi i popularnosti nema kraja. Jedna od najboljih i u filmu Justice League ove godine. Već je najavljena za tri nova filma, koliko će se od njih ostvariti vidjet ćemo, a oni su Justice League Part Two, Wonder Woman 2 i Flashpoint. Prije filma Wonder Woman, najpopularnija je bila po svojoj ulozi Gisele u Fast & Furious filmskoj franšizi.

Druge je zanimalo i ovo...