Top 10 zvijezda 2017 godine – IMDb

Donosimo vam 10 najpopularnijih filmskih i TV zvijezda 2017 godine, prema pretraživanjima IMDb korisnika. Ugodno je iznenađenje da su čak 7 od 10 na ovoj listi žene. Tko je vama od ovih glumaca najdraži?

10. Katherine Langford

Postala je popularna gotovo preko noći, glumeći u odličnoj Netflix seriji 13 Reasons Why, a vjerujemo da će njezina karijera nastaviti rasti. Sljedeće godine dolazi druga sezona iste serije, te će glumiti u filmovima Love, Simon i The Misguided.

9. Sofia Boutella

Iako remake film The Mummy nije polučio željene uspjehe, Sofia Boutella je definitivno dobila dosta pažnje. Osim The Mummy, ove godine je glumila manju ulogu u filmu Atomic Blonde. Poznati filmovi u kojima je u karijeri glumila su Kingsman: The Secret Service (2014) i Star Trek: Beyond (2016).

8. Dan Stevens

Dan Stevens je imao fantastičnu godinu. Beauty and the Beast, u kojem glumi Zvijer je i dalje film s najvećom zaradom ove godine, a također je bio glavni glumac u vrlo hvaljenoj seriji iz X-Men svijeta, Legion. Glumio je u još nekoliko filmova ove godine, poput manje uloge u filmu Marshall, glavne uloge u užasno lošem filmu Kill Switch i još jedna glavna uloga u filmu The Man Who Invented Christmas.

7. Ana de Armas

Predivna Ana de Armas je s vrlo malom ulogom u filmu Blade Runner 2049 uspjela zasjeniti sve ostale glumce u filmu. Osim što je praznik za oči, ova mlada žena i odlično glumi, a ove godine je još glumila u poprilično lošem Overdrive filmu.

6. Pom Klementieff

Svoju popularnost i ovako visoku poziciji na listi najpopularnijih zvijezda prema IMDb može zahvaliti svojoj ulozi u filmu Guardians of the Galaxy Vol. 2. To joj je i jedina do sada značajnija uloga, ali za nju dobre stvari tek dolaze, s obzirom na to da je potvrđeno da će biti u Guardians of the Galaxy Vol. 3Avengers: Infinity War.

Similar Posts