Tomb Raider nastavak dobio novog redatelja i scenarista

Nakon kopanja po relikvijama američke prošlosti u HBO-ovoj Lovecraft Country, showrunnerica Misha Green pronašala je još jedan masivan posao u MGM-u. Izvještaji govore da će se sljedeće upustiti režiju i napisat će scenarij za nastavak Tomb Raidera, koji bi trebao vratiti Aliciju Vikander kao istraživačicu blaga Laru Croft.

Čini se da su se stvari promijenile od 2019., kada je Ben Wheatley najavljen za direktora Tomb Raidera 2. (U to je vrijeme film također dobio datum izlaska za ožujak 2021., što se, nećemo vas lagati, čini malo vjerojatno.) Međutim, Green se ovdje čini kao bolji izbor. Suaktivno je kreirala, producirala i napisala dramu Underground za WGN America 2016. godine, trčeći dvije sezone uz pozitivne reakcije. Zatim je svoje talente odvela na HBO, adaptirajući roman Lovecraft Country Matta Ruffa s producentima Jordanom Peeleom i J.J. Abramso,. Obje su priče duboko ukorijenjene u povijesnim činjenicama i pričaju uvjerljive priče o užasu, preživljavanju i ustrajnosti, što bi priču o Tomb Raideru moglo pretvoriti u mnogo više od aktera od kopanja i pucanja. Osim toga, znate, ovo će biti prvi put da će žena režirati Laru Croft film.

U filmu Tomb Raider iz 2018. godinu, redatelja Roara Uthauga, oskarovka Vikander preuzela je ulogu Lare Croft koju je prethodno zauzimala Angelina Jolie u dva prethodna filma. Temeljen na masivno popularnoj franšizi video igara koja je prvi put započela na Sega Saturnu 1996. godine, Tomb Raider film u svijetu je utržio oko 250 milijuna dolara.

Similar Posts