Tom Holland otkrio tri nova postera za 'Spider-Man: Far From Home'

Tom Holland otkrio tri nova postera za ‘Spider-Man: Far From Home’

Zvijezda Spider-Man: Far From Home filma Tom Holland želi vam da započnete dobro ovaj tjedan s tri nova postera, koji otkrivaju Spider-Manovo novo odijelo. Na Instagramu, Holland je otkrio tri Far From Home postera koji otkrivaju Spider-Mana u novom kostimu. Spidey pozira na lokacijama diljem Europe, uključujući London i Veneciju. “Mislio sam da vam započnem tjedan s malo Spidey akcije,” Holland je napisao na Instagram postu. “Spider-Man: Far From Home dolazi u kina 05. srpnja i ovo će biti najluđa vožnja do sada.” Film prati Peter Parkera na putovanju Europom sa svojim kolegama iz razreda, kada Nicky Fury angažira Spider-Mana na misiju zaustavljanja elementarnih zlikovaca. Pogledajte postere ispod.

Feige je također izjavio da Spider-Manovo putovanje nije jedini razlog zbog kojeg je naslov izabran. “Pa, mislim, svakako, neka počnu spekulacije. To je uvijek zabavno”, rekao je Feige. “Volimo [naslov] naravno jer se veže za Homecoming, ne samo držanje te riječi koja nam se sviđa, a svidio nam se puno više nego Homecoming 2, ali taj pojam ‘doma (Home)’ je riječ koja ima dvostruka značenja. Volio bih nastaviti s ovom verzijom Spider-Man (Marvel Filmski Svemir), tako da Far From Home ima višestruka značenja.”

Sinopsis filma Spider-Man: Far From Home je otkriven zajedno s prvim trailerom i posterom za film. A sinopsis glasi, “Peter Parker se vraća u Spider-Man: Far From Home, novom nastavku Spider-Man: Homecoming serije! Naš prijateljski susjedni Super Heroj odlučuje se pridružiti svojim prijateljima Nedu, MJ i ostatku bande na Europskom odmoru. Međutim, Peterov plan da ostavi superherojske stvari iza sebe na par tjedana ubrzo pada u vodu kada nevoljko pristane pomoći Nick Furyju otkriti tajnu misterije nekoliko napada elementarnih stvorenja, koja stvaraju kaos diljem kontinenta!”

Spider-Man: Homecoming redatelj Jon Watts se vraća za nastavak. Tom Holland reprizira svoju ulogu Spider-Mana. Od sporednih glumaca vraćaju se Michael Keaton kao Vulture, Zendaya kao Michelle i Marisa Tomei kao Aunt May. Cobie Smulders i Samuel L. Jackson će se također pojaviti u filmu. Jake Gyllenhaal će imati svoj debi u Marvel Filmskom Svemiru kao negativac Mysterio, iako je opisan kao saveznik regrutiran da pomogne Spider-Manu u filmu.

U nastavku pogledajte Hrvatske postere za film Spider-Man: Homecoming

Druge je zanimalo i ovo...