Tom Holland kaže da je Sony imao "odličnu ideju" za izbaciti Spider-Mana iz MCU

Tom Holland kaže da je Sony imao “odličnu ideju” za izbaciti Spider-Mana iz MCU

Kad su Disney i Sony Pictures imali svoje nesuglasice zbog financija, izgledalo je kao da će Spider-Man morati napustiti Marvelov Filmski Svemir i pridružiti se “Spider-Verseu” kojeg likovi poput Venoma i Morbiusa zovu svojim domom. Sada je glumac Tom Holland otkrio da je Sony imao plan za uvođenje Spideyja u svoj Marvelov svemir filmova.

“Budućnost za Spider-Man bila je još uvijek svijetla sa Sonyjem i imali smo stvarno, zaista divnu ideju kako bismo mogli nekako prijeći u Spider-Mana bez MCU-a, a Tom Rothman i Amy Pascal bili su zaista uvjereni da će učiniti pravdu i napraviti film kalibra kakav Spider-Man zahtijeva,” kaže zvijezda Spider-Man 3 za MTV News.

“Međutim, stvarno mi je drago što smo se ponovno našli u MCU-u i što ponovno imamo tim, jer se nekako osjećam kao da on sada tome i pripada,” nastavlja, “zaista sam zahvalan što su mi Bob Iger i Tom Rothman dopustili da budem dio njegovog procesa dovođenja kući. Bilo je to prilično cool iskustvo, a ujedno i najbolja prava hvalisanja ikad, spasio sam Spider-Mana.”

Holland je također potvrdio da će sljedeći film o Spider-Manu početi snimati u srpnju, tako da ne bi trebalo dugo proći dok ne dobijemo vijesti o izboru glumaca i konačno saznamo tko će biti glavni zlikovac trećeg dijela.

Zanimljivo je da je Holland nastavio rekavši da bi se rado pojavio u WandaVision kao Peter Parker. “Paul i Elizabeth su poput dvoje najljepših ljudi koje poznajem. Volio bih raditi s njima još malo i upoznati ih malo bolje, pa ako bih mogao staviti svog Spider-Mana u seriju WandaVision to bi bilo sjajno, Kevine Feige, pa ako želiš to učiniti, znaš moj broj.”

Budućnost za Spider-Mana je sada definitivno svjetlija nego što bi možda bio slučaj da je Sony dobio po svom, ali teško je ne zapitati se kako će taj “prijelaz” sa Spideyjem zapravo izgledati!

Similar Posts