Tom Holland i Kevin Feige napokon pričaju o Spider-Manovoj budućnosti

Tom Holland se napokon otvorio o Spider-Manovoj budućnosti u Marvelovom Filmskom Svemiru, nakon vijesti o prekidu suradnje između Disneyja i Sonyja, a nakon njega je to učinio i predsjednik Marvel Studiosa, Kevin Feige.

Holland je razgovarao za PEOPLE i EW na Disney D23 Expu, gdje se oglasio o vijestima da Disney nema novih planova da uključi Spider-Mana u buduće MCU filmove. Pročitajte ispod što je imao za reći.

spider man

“U suštini, mi smo napravili pet odličnih filmova,” Holland je rekao za EW. “To je bilo pet nevjerojatnih godina. Najbolje vrijeme mog života. Tko zna što budućnost nosi? Ali ono što ja znam je da ću nastaviti glumiti Spider-Mana i imati najbolje vrijeme mog života i dalje. To će biti tako zabavno, koga god izaberemo da to radi. Budućnost za Spider-Mana će biti drugačija, ali biti će jednako fenomenalna i nevjerojatna, a mi ćemo pronaći nove načine da ju napravimo još više cool.”

Ranije ovog tjedna, objavljeno je da Disney i Sony neće nastaviti svoj dogovor oko Spider-Mana zbog razilaženja oko financija. Sony drži prava na lika, koja je prije nekoliko godina u dogovoru prepustio na korištenje Marvel Studiosu za njihov MCU. Osim ako nekim čudom ne dođu do nekog novog dogovora, a ne čini se da i jedna strana to više želi, Spider-Man više neće moći biti dio Marvelovog Filmskog Svemira.

Kevin Feige otkriva koliko novih Marvel filmova je na putu - Svijet filma

Feige je također razgovarao s EW o svojim reakcijama na Spider-Man vijesti. On je bio producent na dva Hollandova Spider-Man solo filma i neće nastaviti raditi sa Sonyjem.

“Ja osjećam zahvalnost i veselje za Spider-Mana,” Feige je rekao za EW. “Mi smo uspjeli napraviti pet filmova unutar MCUa sa Spider-Manom: dva solo filma i tri s Avengersima. To je bio san koji nikada nisam mislio da će se ostvariti. Nikada nije bio namjenjen da traje vječno. Mi smo znali da postoji određeno vrijeme do kada ćemo moći to raditi i mi smo ispričali priču koju smo željeli, a ja ću uvijek biti zahvalan zbog toga.”

Holland se također pojavio i na pozornici tijekom današnjeg dana, kada je promovirao svoj novi Pixar film Onward. Prije nego je otišao s pozornice, on se zaustavio kako bi rekao publici, “Pozdrav svima, ovo je bio ludi tjedan, ali ja želim da svi znate da vas iz dubine svog srca sve volim 3000.” ?♥️

Similar Posts