Tom Hardyjeva A Christmas Carol mini-serija dobila Trailer

Tom Hardyjeva A Christmas Carol mini-serija dobila Trailer

Od Banea do Venoma i Mad Maxa, Tom Hardy je oživio široku lepezu voljenih likova. Upravo u vrijeme praznika, glumac svom arsenalu dodaje ikonični – i neočekivani – sadržaj. Novi trailer je stigao online za FXovu nadolazeću adaptaciju A Christmas Carol, koju će Hardy producirati i u kojoj će glumiti. Ova mini serija će biti nova adaptacija Charles Dickensove ikonične novele, s Hardyjem koji će glumiti za sada ne otkrivenog lika. Ako je ovaj prvi teaser trailer bilo kakav pokazatelj, čini se da će ostati pri istom razdoblju – ali pomalo zastrašujućoj – verziji legendarne priče.

U A Christmas Carol mini seriji glumit će Guy Pearce kao Ebenezer Scrooge, Andy Serkis kao Ghost of Christmas Past, Stephen Graham kao Jacob Marley, Charlotte Riley kao Lottie, Joe Alwyn kao Bob Cratchit, Vinette Robinson kao Mary Crachit, Jason Flemyng kao Ghost of Christmas Yet to Come, Kayvan Novak kao Ali Baba, Lenny Rush kao Tiny Tim i Johnny Harris kao Franklin Scrooge.

Prvi pogled na Andy Serkisovu i Guy Pearceovu A Christmas Carol mini-seriju
A CHRISTMAS CAROL — Slika: Andy Serkis kao Ghost of Christmas Past. CR: Robert Viglasky/FX

Scenarij za mini seriju A Christmas Carol pisat će Steven Knight, koji je prije radio na drugim projektima koji su uključivali Tom Hardyja, poput Peaky Blinders i Taboo. Izvršni producenti su Knight, Hardy i Ridley Scott, a režira ju Nick Murphy.

I dok je uvijek bilo nekog jezivog aspekta u Charles Dickensovom klasiku, ova verzija bi mogla biti još drastičnija po tom pitanju. “Steven pokušava biti vjeran originalu, ali ide dublje i istražuje prošlost koju je Scrooge iskusio, do razine koja će publici možda učiniti neugodnijom nego što je bila dok su gledali [prijašnje verzije] A Christmas Carol.”

A Christmas Carol dolazi na FX i BBC ovog prosinca.

U nastavku pogledajte prvi teaser trailer za mini seriju A Christmas Carol.

https://youtu.be/sLqKmN3zAkQ

Similar Posts