Tom Holland želi vidjeti Spider-Man vs. Venom!

Tom Hardy želi Venom Crossover s Avengersima

Venom nam uskoro dolazi u kina, a zvijezda filma Tom Hardy misli da bi njegov izvanzemaljski anti-heroj bio spreman udružiti se s Marvelovim Avengersima. 

Tijekom intervjua za MTV, Hardy je došao na ovu temu tako što je razgovarao o rejtingu filma, te je dodao da se njegova djeca igraju sa Spider-Man i Venom igračkama jedne uz druge.

“Moji malci, oni gledaju Spider-Mana i Venoma vrlo udobno… tako da nije da su se uplašili njega,” Hardy je izjavio. “U isto vrijeme, postoji dosta toga u sadržaju Venoma što možete ubaciti kako bi dobili nasilje koje zadovoljava rejtinge, te mislim da ako imaš dobro ljude tu možete napredovati, a ja bi volio napredovati skroz do Avengersa, ali to je iznad moje plaće.”

Tom Holland želi vidjeti Spider-Man vs. Venom!

Hardy nema problema priznati da bi se volio igrati u istom svemiru s Avengersima – “Ja bi volio glumiti u uhodanoj obitelji, zašto ne?” – ali nema ni problema sa samostalnim Venomom ako je to potrebno. “Mi imamo Venomverse i oko 900 likova za igranje.”

U daljnjem razgovoru oko toga kakvu bi Venom interakciju imao s Avengersima, Hardyjev filmski kolega Riz Ahmed sugerira da bi Venom radio na potpuno drugačijoj moralnoj skali od ostalih Avengersa.

“Mislim da bi ih on sve pokušao pojesti,” Ahmed je rekao. “To je stvar s Venomom, nije toliko koliko je dobar ili zao. To je kao ‘Gladan sam, ili jesam li? A ako sam gladan, probat ću te pojesti.’ Mogao bi pokušati pojesti Hulka. Mislim da su Venom i Hulk dobar spoj.”

Jel bi voljeli vidjeti Venoma protiv ili s Avengersima na velikom platnu? Napišite nam u komentarima.

Venom dolazi u kina 04. listopada 2018. godine.

Druge je zanimalo i ovo...