Recenzija: Venom (2018)

Tom Hardy se službeno vraća u Venom 2

Nije tajna da Sony Pictures proživljava renesansu sa svojim Marvelovim filmovima, a sljedećeg mjeseca očekuju dominirati kino blagajnama filmom Spider-Man: Far From Home. Osim toga, njihovi spin-off filmovi su pronašli svoje mjesto među fanovima također, sa Spider-Man: Into the Spider-Verse koji je osvojio Oscara za najbolji animirani film i filmom Venom koji je odlično prošao na kino blagajnama. Tako da ne bi trebalo biti iznenađenje da dolaze nastavci oba filma.

Sada je producentica Amy Pascal, koja pomaže nadgledati Spider-Man franšizu filmova za Sony, potvrdila za Fandango da se glumac Tom Hardy zaista vraća za Venom 2, kad god taj film započne snimanje.

“Ja mogu reći da će se Tom Hardy vratiti, veličanstveno igrajući taj lik kao što nitko drugi ne može,” rekla je Pascal.

Tom Hardy se službeno vraća u Venom 2

Također je rekla da će ona nastaviti biti umiješana u Venom 2, unatoč njezinom unosom ugovoru koji je napravila s Universal Pictures.

Venom je skupio preko $855 milijuna diljem svijeta, čime je postao ogroman uspjeh za prvi film Sonyjevog Spider-Man spin-off svemira.

Sada se čini da će se Hardy ovdje zadržati duže vrijeme, što bi moglo dići nade fanova da će se jednom njegov Venom i Tom Hollandov Spider-Man naći zajedno na velikim ekranima.

Kada možemo očekivati Venom 2 u kinima? Na taj ćemo odgovor morati malo duže čekati. I dok je film u izradi, Pascal je otkrila da za sada “nemaju vremenski okvir” za započeti produkciju.

Spider-Man: Far From Home dolazi u kina 02. srpnja.

Similar Posts